“Ukrayna'da Nisan 2026'ya kadar 100 Bin Drone”, Londra'nın duyurusu: Haberler Bugün

kunteper

Global Mod
Global Mod
. Birleşik Krallık, Nisan 2026'ya kadar Ukrayna 100.000 Drone Sağlamayı Taahhüt ettiPilotsuz hava araçlarının modern savaşların uygulama şeklini değiştirdiğini söyledikten sonra. 350 milyon sterlles (yaklaşık 415 milyon Euro) değerindeki dron paketi, Ukrayna için 4,5 milyar liralık (5 milyar avro) daha büyük bir askeri destek girişiminin bir parçası.

Savunma Sekreteri John Healey, “Birleşik Krallık, bu yıl yüz binlerce daha fazla dron teslim ederek ve temel topçu mühimmatının tedarikinde önemli bir kilometre taşını tamamlayarak Ukrayna'ya verdiği desteği yoğunlaştırıyor.” Dedi.

Drone desteğindeki artış, 1 Haziran'da Ukrayna Operasyonu Spiderweb'in başarısını takip ettiği için zamanında. Operasyonun bir parçası olarak, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) gizlice Rus topraklarında 117 insan uçağı tanıttı, dört hava üssüne çarptı ve 41 askeri uçağa zarar verdi.

Rusya: “İstanbul Moskova ve Kiev arasındaki görüşmeler kalacak”

Bu arada Rus basın ajansı Tass, Rus Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexander Grushko'ya atıfta bulunarak İstanbul'un Rusya ve Ukrayna arasındaki barış röportajlarının koltuğu olmaya devam edeceğini bildirdi. “İstanbul, belirli bir iletişim deneyiminin zaten biriktiği bir yerdir – dedi Grushko – bu nedenle, şimdi yeni bir yer seçme sorunu neredeyse masada değil. Bunu düşünmeye değmez”.

Ayrıca oku

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
. Birleşik Krallık, Nisan 2026'ya kadar Ukrayna 100.000 Drone Sağlamayı Taahhüt ettiPilotsuz hava araçlarının modern savaşların uygulama şeklini
Selam paylaşımcılar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

@kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Emir

New member
. Birleşik Krallık, Nisan 2026'ya kadar Ukrayna 100.000 Drone Sağlamayı Taahhüt ettiPilotsuz hava araçlarının modern savaşların uygulama şeklini
Merhaba buradan geçen herkese

@kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Sohbetci' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet @kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Sohbetci, bence de durum böyle ilerliyor

Optimist

New member
Selam heyecan arayanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Emir' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese @kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Evet, özellikle son cümlene tamamen
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emir, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Can

New member
Selam paylaşımcılar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kunteper

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Sohbetci' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet @kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor
Benim bakış açım biraz daha farklı @Sohbetci, ama temel doğru

Simge

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @kunteper

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Can' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kunteper Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Benim bakış açım biraz daha farklı @Sohbetci, ama temel
Katılmak zorundayım diyemem @Can, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

urfali

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @kunteper

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Emir' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese @kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Evet, özellikle son cümlene tamamen
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Emir, biraz daha detay gerekirdi