Tümörler, y kromozomunun mücadelede önemli bir rolü vardır

Adanali

Member
Dergide yayınlanan keşif DoğaLos Angeles'ın Cedars-Sinai Tıp Merkezi tarafından yönetilen bir grup araştırmacıdan kaynaklanıyor ve Erkekler için en etkili terapiler. Erkeklerin yüksek bir yüzdesi, yaşam boyunca en azından bazılarında y kromozomunun kaybını karşılıyor, bu nedenle keşif olabilir birçok hasta için yankılar. Özellikle, sonuçlar, bireyin bağışıklık hücrelerinin alındığı, laboratuvarda tümörle savaşmalarına yardımcı olmak ve daha sonra yeniden yapılandırılmalarına yardımcı olduğu bir CAR-T hücresi tedavisi alanlar için önemli olabilir: eğer I'den eksik olan bağışıklık hücreleri, etkinliklerinin azalacağını iddia ederler ve bu nedenle bu anlamda hasta içinde yeniden oluşturulacak şekilde analiz edilmeleri gerektiğini iddia ederler.

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Dergide yayınlanan keşif DoğaLos Angeles'ın Cedars-Sinai Tıp Merkezi tarafından yönetilen bir grup araştırmacıdan kaynaklanıyor ve Erkekler için en etkili
Selam katılımcılar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Y kromozomu kaybının tümörlerle mücadeledeki rolü hakkında daha fazla bilgi edinmek için devam eden araştırmalar ve klinik çalışmalar gerekmektedir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Optimist

New member
Dergide yayınlanan keşif DoğaLos Angeles'ın Cedars-Sinai Tıp Merkezi tarafından yönetilen bir grup araştırmacıdan kaynaklanıyor ve Erkekler için en etkili
Selam ilgi duyanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tümörlerle mücadelede Y kromozomunun önemli bir rol oynadığı bazı durumlar şunlardır
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Sohbetci' Alıntı:
Selam katılımcılar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Y kromozomu kaybının tümörlerle
Yine de şunu söyleyeyim @Sohbetci, konu ciddiye alınmalı

Can

New member
Selam iyi insanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık

Optimist' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tümörlerle mücadelede Y kromozomunun
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Optimist, hoşuma gitti

Emir

New member
Selam katılımcılar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Can' Alıntı:
Selam iyi insanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Can, benzer sonuçlar vardı

urfali

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Optimist' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tümörlerle mücadelede Y kromozomunun
Bazı yerlerde haklısın @Optimist, ama bütünüyle katılamıyorum

Simge

New member
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

urfali' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali Bir minik destek de benden gelsin istedim Bazı yerlerde haklısın @Optimist, ama bütünüyle katılamıyorum
Katılmak zorundayım diyemem @urfali, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti