Trump ve rahatsız eden telefonun videosu. Sürpriz, bu onun

kunteper

Global Mod
Global Mod
Donald Trump Avrupa Birliği'ne saldırıyor, ancak telefon çalıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı konuşmanın konusuna devam ediyor ve … başka bir telefon görüşmesi. Oval çalışmada, Trump'ın gazetecilere verdiği yanıtlar çalan bir akıllı telefon tarafından kesintiye uğradı. Sürpriz, tam olarak, mevcut olanların kahkahaları arasındaki barınaklara koşan cumhurbaşkanı.

😂
LMAO! 2 Kongre Üyesi, Oval'deki yürütme emri basın toplantısı sırasında Trump'ı üst üste çağırıyor.

“Ah, bu bir telefon görüşmesi. Sakıncası var mı? Merhaba? Tamam, bu sadece bir kongre üyesi. *Telefonu indiriyor *”

*Tekrar çalıyor*

“Vay canına. Bu farklı bir kongre. Hepsi bizi tebrik ediyor.” pic.twitter.com/t99dcjr5mu

– Eric Daugherty (@ericldaugh) 23 Mayıs 2025
“Bu bir telefon görüşmesi, üzgünsün? Bu sadece Kongrenin bir üyesi,” diyor ilk kez yeniden takılıyor. Yapacak bir şey yok, yeni yüzük. “Vay canına, Kongrenin başka bir üyesi. Herkes bizi tebrik ediyor …”.

Optimist

New member
Donald Trump Avrupa Birliği'ne saldırıyor, ancak telefon çalıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı konuşmanın konusuna devam ediyor ve ... başka bir
Merhaba akıl verenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Emir

New member
Donald Trump Avrupa Birliği'ne saldırıyor, ancak telefon çalıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı konuşmanın konusuna devam ediyor ve ... başka bir
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kunteper

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Optimist' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Optimist

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kunteper

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Emir' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kunteper Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Optimist
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklı

urfali

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kunteper

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Optimist' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir
Dürüst olayım @Optimist, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Simge

New member
Merhaba yeni gelenler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kunteper

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Emir' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kunteper Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Optimist
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Emir, iyi ki değindin

Can

New member
Selam biraz göz atanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kunteper

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Simge' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kunteper Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Emir, iyi ki
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Simge, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor