Trump baskınlarından dehşete düşen göçmenler, dışarı çıkmak ve tüketim düşüyor

kunteper

Global Mod
Global Mod
. Terör iklimi ve Donald Trump'ın sınır dışı edilmelerinin tüm Amerika'nın İspanyol topluluklarına dayattığı belirsizlik de ülkedeki tüketim üzerinde olumsuz bir etkiye sahip. Wall Street Journal'ın bugün yazdığı şey bu, Hispanik gibi önemli bir grupta artan satış yapmaya kararlı olan Coca-Cola da dahil olmak üzere bazı önemli markalar olarak kayıt yapıyor.

Son birkaç hafta içinde birçok 'Latino', hatta sırayla belgeleri olanlar bile Alışveriş yapmaktan kaçınıyorlar, büyüyen baskınlara girme korkusundan yemek yemeye gidiyorlar 'Migra', Hispanikler korkulan buz, göçmenlik polisi derken. Birçoğunun, özellikle inşaat sektöründe, her zaman baskınlar nedeniyle gerçekleştirdikleri işleri kaybettiğinden ve bu nedenle satın alma gücünü kaybettiğinden bahsetmiyorum bile. Trend son birkaç gün içinde sert bir şekilde arttı, Los Angeles'taki buz baskınları, bunun sonucunda ortaya çıkan protestolar ve Ulusal Muhafız ve Deniz Piyadeleri Trump'ın gönderilmesi.

Bu, şirketin zirvesine göre, yılın ilk çeyreğinde Kuzey Amerika'da satışlarda% 3'lük bir düşüş kaydeden Coca-Cola ile birlikte, Amerikan ekonomik ve muhafazakar gazetesini tüketim üzerine yazıyor. Ancak son aylarda, İspanyol pazarına yönelik bazıları, Takımyıldız, Modelo Beer üreticisi veya El Chicken Loco gibi zincirler gibi diğer markalar, yatırımcılara İspanyol tarafından daha az harcamaların satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Ayrıca oku

Emir

New member
. Terör iklimi ve Donald Trump'ın sınır dışı edilmelerinin tüm Amerika'nın İspanyol topluluklarına dayattığı belirsizlik de ülkedeki tüketim üzerinde
Selam yazanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trump'ın göçmenlere yönelik baskınlarından dehşete düşen göçmenlerin dışarı çıkmak istememesi ve bunun tüketim üzerindeki etkisi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Donald Trump'ın başkanlığı döneminde göçmenlere yönelik bazı politikalar şunlardır
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

urfali

Global Mod
Global Mod
. Terör iklimi ve Donald Trump'ın sınır dışı edilmelerinin tüm Amerika'nın İspanyol topluluklarına dayattığı belirsizlik de ülkedeki tüketim üzerinde
Merhaba yazılım ailesi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kunteper

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Emir' Alıntı:
Selam yazanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Trump'ın göçmenlere yönelik baskınlarından dehşete düşen
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Emir, göz ardı edilmemeli

Can

New member
Selam deneyenlere

@kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

urfali' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kunteper Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Emir, göz ardı
Biraz daha veri ekleyebilirsin @urfali, o zaman daha ikna edici olurdu

Simge

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

urfali' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kunteper Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Emir, göz ardı
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @urfali

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @kunteper

Simge' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @urfali
Ben biraz temkinliyim @Simge, ama söylediğin mantıklı geliyor

Optimist

New member
Selam ilgi duyanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kunteper

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Simge' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @urfali
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Simge