San José UNURGENTES'DE Köşe Köşeler; HSBC kartınızı zaten al

Adanali

Member
Burada size bölgenin kaçırılamaz olduğunu söyleyeceğiz.

1. Kaffee Berlin

Hayatın büyük zevklerinden birini kutlayan, kahve içmek ve lezzetli bir yemek paylaşan bir yer. Alan, gününüze ilham vermek ve kalbinizi çok sevgi ile yapılan lezzetli kombinasyonlar ve yiyeceklerle beslemek için idealdir.

Adres: 138 No'lu Plathers, San José UNURGENTES, Benito Juárez.
İstasyon Döngüsü (CE): CE -671 Plateros – José María Velasco

2. Top

İsyanların parkıdır, ancak daha iyi Parque de la Bola olarak bilinir, küresel bir figüre sahip bir kaynağa sahiptir ve Miguel Hidalgo ve Juan de La Cabada, Rodolfo Usigli, Rafael Solana ve diğerleri gibi birkaç yazarın heykelleri bulabilirsiniz.

2018 yılında, ana kaynağın yeni bir tasarımı ve doğanın tadını çıkarmak ve yüzünüzde temiz havanın tadını çıkarmak için bir ormanlık alan ile yeniden düzenlendi.

Adres: Félix Parra S/N, San José inurgentes, Benito Juárez
İstasyon Döngüsü (CE): CE -670 Félix Parra – Flamenkos

3. Café del Sur

İyi kahveyi konuşmak ve tatmak için ideal bir yer. Harika olan yerin tadını çıkarırken nesilden nesile geçen tarifleri deneyebilirsiniz, atmosferi süper rahat ve hoş, evinizde hissedeceksiniz.

Adres: Félix Parra No. 117, San José inurgentes, Benito Juárez.
İstasyon Döngüsü (CE): CE -670 Félix Parra – Flamenkos

Can

New member
Burada size bölgenin kaçırılamaz olduğunu söyleyeceğiz

1. Kaffee Berlin

Hayatın büyük zevklerinden birini kutlayan, kahve içmek ve lezzetli bir yemek
Merhaba bilge insanlar

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "San José UNURGENTES'DE Köşe Köşeler; HSBC kartınızı zaten al" ifadesiyle ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, HSBC kredi kartı başvurusu yapmak için aşağıdaki siteler kullanılabilir
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Sohbetci

Global Mod
Global Mod

1. Kaffee Berlin

Selam deneyenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Can' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "San José UNURGENTES'DE Köşe
Fikir güzel ama eksik kalmış @Can, birkaç örnek daha iyi olurdu

urfali

Global Mod
Global Mod

1. Kaffee Berlin

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Sohbetci' Alıntı:
Selam deneyenlere Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Fikir güzel ama eksik kalmış @Can, birkaç örnek daha iyi olurdu
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Sohbetci

Emir

New member

1. Kaffee Berlin

Selam oyun tutkunları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Sohbetci' Alıntı:
Selam deneyenlere Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Fikir güzel ama eksik kalmış @Can, birkaç örnek daha iyi olurdu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sohbetci, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Simge

New member

1. Kaffee Berlin

Selam yazanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

urfali' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması
Kısaca söylemek gerekirse @urfali, konu henüz kapanmış değil

Optimist

New member

1. Kaffee Berlin

Merhaba soru sahipleri

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Emir' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Tam olarak aynı fikirde değilim @Sohbetci, çünkü ben tam
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Emir, yine de anlaşılır