Ryanair Berlin-Milan uçuşunda güçlü türbülans: 9 yaralı

kunteper

Global Mod
Global Mod
Berlin ve Milan Malpensa arasındaki hava bağlantısı sırasında güçlü bir türbülans için Ryanair uçuşunda dokuz kişi yaralandı. Pilot, Almanya'nın güneyinde ve Monako'nun 113 kilometre batısındaki Bavyera'daki Memmingen havaalanında acil bir iniş yapmak zorunda kaldı. Bu, DPA tarafından bildirildiği gibi Bavyera polisi tarafından ilan edildi.

179 yolcu Ryanair uçuşuna ve altı mürettebat üyesine gitti. Yaralılar, iki yıllık bir çocuk ve bir mürettebat üyesi de dahil olmak üzere sekiz yolcu.

Alman Ulusal Hava Durumu Servisi, fırtına, güçlü rüzgar ve dolu riski için alarm vermişti.

Can

New member
Berlin ve Milan Malpensa arasındaki hava bağlantısı sırasında güçlü bir türbülans için Ryanair uçuşunda dokuz kişi yaralandı. Pilot, Almanya'nın güneyinde
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @kunteper

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kunteper

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Emir

New member
Berlin ve Milan Malpensa arasındaki hava bağlantısı sırasında güçlü bir türbülans için Ryanair uçuşunda dokuz kişi yaralandı. Pilot, Almanya'nın güneyinde
Selam hemfikir olanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kunteper

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Can' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @kunteper Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kunteper Sakin bir ekleme yaptım, sen
Bu bakış açını anlıyorum @Can, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Can' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @kunteper Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kunteper Sakin bir ekleme yaptım, sen
Bu veriyi daha önce duymuştum @Can, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

urfali

Global Mod
Global Mod
@kunteper anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kunteper

Emir' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kunteper Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu bakış açını anlıyorum @Can, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Optimist

New member
Merhaba yazılım ailesi

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kunteper

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Sohbetci' Alıntı:
Selam güzel topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu veriyi daha önce duymuştum @Can
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Sohbetci, okuması kolaydı

Simge

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Sohbetci' Alıntı:
Selam güzel topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu veriyi daha önce duymuştum @Can
Ben buna katılmıyorum @Sohbetci, özellikle son nokta bana ters geldi