“Rusya cezaları? Her şeyi mahvetmek istemiyorum”

kunteper

Global Mod
Global Mod
“Putin bizimle dalga geçiyorsa, iki hafta içinde size haber vereceğimFarklı cevap verirsek. “Amerikan Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'ın Oval Stüdyosu'ndaki bir etkinlik sırasında” Ukrayna'da olanlardan hayal kırıklığına uğradığını “tekrarladı.

“Size bunu söyleyemem – Başkan'a hala Putin'in savaşı durdurmak istediğine inanıp inanmadığını soran gazetecilere cevap verdim – ama size iki hafta içinde söyleyeceğim … olağanüstü bir iş yapan Bay Witkoff var. Şu anda onunla çok belirgin bir şekilde uğraşıyorlar, ancak belgenin işaret edemeyeceği kadar, belirtilemiyorlar, ancak belgeye kadar işaret edemiyorlar.

Sonra, Putin'in “ateşle şaka yaptığı” yazısının sözlerine devam eden gazeteciler tarafından sıkışmış, Trump şöyle dedi: “Biz değiliz, bu durumdan memnun değiliz”.

Olacağını sorduğunda Vladimir Putin ve Volodymyr Zelensky ile üçlü bir toplantı için kullanılabilirUkrayna cumhurbaşkanı tarafından istendiği gibi, Trump cevapladı: “Gerekirse yapacağım. Bu noktada … birkaç ay önce olması gerekiyordu“.

Ardından, Rusya'ya Ukrayna'daki savaşın sona ermesi için bir anlaşmaya zorlamak için olası yeni cezalarla ilgili bir soruya, tycoon cevapladı: “Sanırım bir anlaşmaya yakınız, her şeyi mahvetmek istemiyorum“.” Bu benim savaşım değil. Biden, Zelensky ve Putin'in savaşı – Amerikan cumhurbaşkanını Beyaz Saray'daki gazetecilerle konuşan – Trump'ın savaşı değil. Ben sadece bir şey için buradayım: Bakın haftada 5000 hayat kurtarmak için savaşı bitirip bitiremeyeceğime bak ve çok para “.

Ayrıca oku

Emir

New member
"Putin bizimle dalga geçiyorsa, iki hafta içinde size haber vereceğimFarklı cevap verirsek. "Amerikan Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'ın Oval
Selam teknoloji dostları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kunteper

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
"Putin bizimle dalga geçiyorsa, iki hafta içinde size haber vereceğimFarklı cevap verirsek. "Amerikan Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'ın Oval
Selam millet

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kunteper

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kunteper

Emir' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kunteper Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Emir

Can

New member
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kunteper, gerçekten emeğine sağlık

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Emir' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kunteper Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Emir, güzel yaklaşmışsın

Simge

New member
@kunteper, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Emir' Alıntı:
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Emir, çünkü değişken çok fazla

urfali

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kunteper

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Can' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kunteper, gerçekten emeğine sağlık Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Düşüncene genel olarak katılıyorum @Emir, güzel
Kısaca söylemek gerekirse @Can, konu henüz kapanmış değil

Optimist

New member
Merhaba uzmanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Can' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kunteper, gerçekten emeğine sağlık Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Düşüncene
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Can, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

urfali' Alıntı:
Selam bilenlere Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kunteper Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Kısaca söylemek gerekirse @Can
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @urfali, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Simge' Alıntı:
@kunteper, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Simge