Romanya seçimleri, bayraklar ve atlıkarıncalar Roma Konsolosluğu: Video

kunteper

Global Mod
Global Mod
Müzik, arabaların bir geçit töreni, 'V' sembolü yapan ellerle hediyelik eşya fotoğrafları, ancak Roma'nın Eur bölgesindeki Romanya konsolosluğunun dışında Romanya'nın birçok bayrağı. Spontane olay, 'İtalya Romanlıları' başkanlık seçimlerinin ikinci turunda oy kullanmaya devam ederken, bir grup ailenin – ultra -istekin lideri olan George Simion'u desteklemek için saat 13.00 civarında başladığında, Bukarest'in şu anki belediye başkanının, Roman'ın consula yolunu buldu, Roman, Roman'ın önünde, ROGULARINIZI BULUNUN, Şeritler, mavi ve kırmızılar ve “Simion, Simion” zikrederken, araba radyosundan, “Adi Caii, Simioane” şarkısını, “göstericileri açıklayan bir şarkı – Aralık ayında olanlardan bahseden”, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin iptal edilmesinden kaynaklanan siyasi krizle hissetti.

Ranuela ve Cosmi, Carosello'ya arabalarıyla katılanlar arasındaydı “ama – diyorlar – bir olay yapmak için en az 500 metre kalmamız gerektiğini söylememizi sağladılar”. “Şimdiye kadar istediklerini yaptılar – iddia ediyorlar – ama Aralık ayında başarılı olamadı. Ayrıca bizi protesto etmek için sokağa gitmeye ittiler: 20 yıl boyunca oy kullanmadım – Ranuela'yı itiraf ediyor – ama bugün anketlere geri döndük, sonra oy vermek için.

Kendilerini Viale Lübnano Konsolosluğu'nda gösteren seçmenlerin halkı kompozittir: çocuklu tüm aileler, engelli insanlar, yaşlı insanlar, hamile kadınlar. Bazıları zarif kıyafetler seçti, diğerleri gelenek gömleklerini seçti: beyaz, göğüs üzerinde merletin çizimleri ve kadınlar için omuzlar, erkekler için Romanya bayrağının renkleriyle işlemeli v -kesi. Simion'un destekçileri hissedilirse, Dan için oy kullanmaya hazır olan “Avrupalılar” da yok: “Ülkemizin tarihinde ve Moldova'nın, daha önce sadece devlet olan uluslar olarak çok önemli bir an yaşıyoruz” diyor. Kadına göre, bu “tarihsel bir an: Avrupa Birliği ve diğer seçenek arasında seçim yapmalıyız, bu da bize biraz daha geri getirdim … Pro Avrupa Yolu'nu seçtim – ve sanırım birçoğu benim gibi yapacak: çocuklarımız için, torunlarımız, daha iyi bir gelecek için”.