Palermo, 77 -Yaşlı Anne kızına böbrek verir: “Tekrar yapardım”

Adanali

Member
77 yaşındaki bir anne Maria Teresa Terrasi'nin, kızı Rosa Cordaro'ya böbrek yetmezliği olan bir böbrek bağışladığı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Bu olağanüstü bir durumdur, çünkü Bağışçı, İtalya'nın en eski bağışlarından biridir.. Müdahale, Sicilya bölgesi ve Pittsburgh Tıp Merkezi UPMC arasındaki ortaklıktan doğan Palermo yapısı olan Ismett'te gerçekleştirildi. “Böbreği kızıma bağışlayabileceğimi öğrendiğimde – Teresa diyor – Hiç şüphe yoktu. Bu müdahaleyi yapabildim çünkü vücudumun, vücudumun belirli bir sorunu yok. Tekrar yapardımÇünkü bu jest sayesinde kızımın acılarını hafifletebildim “.

Can

New member
77 yaşındaki bir anne Maria Teresa Terrasi'nin, kızı Rosa Cordaro'ya böbrek yetmezliği olan bir böbrek bağışladığı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Bu
Selam üretken insanlara

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
77 yaşındaki bir anne Maria Teresa Terrasi'nin, kızı Rosa Cordaro'ya böbrek yetmezliği olan bir böbrek bağışladığı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Bu
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Can' Alıntı:
Selam üretken insanlara @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Araya iliştirdim
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Can

Simge

New member
Herkese iyi akşamlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Can' Alıntı:
Selam üretken insanlara @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Araya iliştirdim
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Can, onu vurgulaman yerinde

urfali

Global Mod
Global Mod
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Sohbetci' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Can
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Sohbetci, yine de takip etmek lazım

Optimist

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Simge' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Simge, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emir

New member
Merhaba merak edenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

urfali' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Sohbetci, yine de takip etmek lazım
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @urfali, özellikle uygulama kısmında durum farklı