Oy vermek için ücretsiz kahve? Bunlar 1 Haziran 2025'teki promosyonlar

Adanali

Member
1 Haziran'da ne seçiliyor

Bu gün, 881 adli suçlama federal düzeyde yenilenecek. Resmi bilgilere göre, aşağıdaki pozisyonlar seçilecektir:

• Ulus Haber Mahkemesi'nin dokuz bakanı ve bakanı.
  • Federasyonun Yargı Gücü Seçim Mahkemesi'nin üstün Odası'nın iki sulh yargıcısı.
  • 15 Seçim Mahkemesi Bölgesel Odaları Sulh Hakimi.
  • Yargı Disiplini Mahkemesi'nin beş sulh yargıcısı.
  • 464 Devre Sulh Hakkı.
  • 386 Hakimler ve Bölge Hakimleri.
Ayrıca okuyun: CDMX seçimleri için kuru yasa

Kutular ne zaman açılıyor

INE, oy kutularının sabah 8: 00'de açılacağını ve saat 18: 00'de kapanacağını bildirir. Yavaş arazilerden kaçınmak ve oy egzersizi sonunda promosyondan yararlanmak için erken gitmeniz önerilir.

1 Haziran'da oy verilecek promosyonlar nelerdir?

Oxxo bir kime ücretsiz orta kahve Oy verdiklerini kanıtlıyorlar. Bu, Ticari Zincir Oxxo bölgesi Meksiko, Alejandro Arellano Torres'in yöneticisi tarafından INE ile yapılan anlaşmanın imzası sırasında duyuruldu.

Arellano Torres, “Bu işbirliği kurumsal bir yükümlülüğün ötesine geçiyor. Sağlam, kapsayıcı ve özgür bir sivil kültürü pekiştirme taahhüdünün bir parçası.” Dedi. Faydaya erişmek için insanlar seçim gününe katılımlarının bir kanıtını göstermelidir.

Femsa Kurumsal İşleri Direktörü Roberto Campa Cifrián, “Meksika'ya olabilecek en iyi şey, Ine akreditlerinin bir kez daha meslekleri ve temiz ve şeffaf seçimler düzenleme yeteneğinin.” Bu eylem somut teşviklere katılımı artırmayı amaçlamaktadır.

Emir

New member

Bu gün, 881 adli suçlama federal düzeyde yenilenecek. Resmi bilgilere göre, aşağıdaki pozisyonlar seçilecektir

Ulus Haber
Merhaba merak edenlere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Sohbetci

Global Mod
Global Mod

Bu gün, 881 adli suçlama federal düzeyde yenilenecek. Resmi bilgilere göre, aşağıdaki pozisyonlar seçilecektir

Ulus Haber
@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Emir' Alıntı:
Merhaba merak edenlere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emir

urfali

Global Mod
Global Mod

Ulus Haber
Selam herkese iyi sohbetler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Emir' Alıntı:
Merhaba merak edenlere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklı

Optimist

New member

Ulus Haber
Selam yazılım camiası

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Sohbetci' Alıntı:
@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emir
Kısaca diyeyim @Sohbetci, konu düşündüğümden genişmiş

Can

New member

Ulus Haber
Selam herkese iyi paylaşımlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Sohbetci' Alıntı:
@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Burada biraz abartı sezdim, her zaman
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sohbetci, özellikle pratik tarafı çok farklı

Optimist' Alıntı:
Selam yazılım camiası Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Optimist

urfali' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Bana kalırsa
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @urfali, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor