Musk-Trump, Tesla'nın patronunun özür dilerim

kunteper

Global Mod
Global Mod
Başkan Donald Trump, geçen Pazartesi akşamı Elon Musk'tan bir telefon aldı ve ardından Güney Afrikalı milyarder halka açık olarak ifade etti Beyaz Saray'ın başını hedefleyen saldırılar için pişmanlığıGeçen hafta kamu anlaşmazlığı sırasında. New York Times bunu açıkladı ve üç kişi telefon görüşmesi hakkında bilgi verdi. Musk ve Trump arasındaki temas – iki kaynağa göre – Cuma gününden sonra gerçekleşti. X, Tesla ve Spacex'in sahibi, başkan yardımcısı JD Vance ve Beyaz Saray'ın personeli Susie Wiles ile özel bir röportaj yapmıştı.

Röportajlar, Musk'un bu sabah yayınladığı ve ifade ettiği Social aracılığıyla mesajın yolunu açtı. Başkanla ilgili bazı gönderiler için pişmanlık Kim itiraf etti “Çok fazla gittiler“.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Elon Musk tarafından ifade edilen pişmanlık “takdir” Bazı eleştiriler için sıcak halka açık çatışmaları sırasında Beyaz Saray'ın başına taşındı. Leavitt, “Cumhurbaşkanı, bu sabah Elon tarafından verilen beyanı not etti ve takdir etti” diye ekledi Leavitt, şimdiye kadar Trump'ın Musk tarafından bazı hükümet sözleşmelerini sona erdirme tehdidine kredi verilmediğini de sözlerine ekledi.

Ayrıca oku

Simge

New member
Başkan Donald Trump, geçen Pazartesi akşamı Elon Musk'tan bir telefon aldı ve ardından Güney Afrikalı milyarder halka açık olarak ifade etti Beyaz Saray'ın
Selamlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @kunteper

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Elon Musk, 11 Haziran 2025 tarihinde, Başkan Donald Trump hakkında yaptığı bazı paylaşımlardan pişmanlık duyduğunu ve "çok ileri gittiğini" kabul ederek özür diledi

urfali

Global Mod
Global Mod
Başkan Donald Trump, geçen Pazartesi akşamı Elon Musk'tan bir telefon aldı ve ardından Güney Afrikalı milyarder halka açık olarak ifade etti Beyaz Saray'ın
Selam güzel topluluk

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Musk, X platformunda "Geçen hafta Başkan Donald Trump hakkında yaptığım bazı paylaşımlardan pişmanlık duyuyorum. Çok ileri gittiler" şeklinde bir açıklama yaptı
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Simge' Alıntı:
Selamlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @kunteper Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Elon Musk, 11 Haziran 2025 tarihinde, Başkan Donald Trump
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Simge

Optimist

New member
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kunteper

• İki isim arasındaki gerilim, Trump'ın vergi ve harcama paketini eleştiren Musk'ın sözlerine Trump'ın tepki göstermesi ve karşılıklı sert açıklamalarla başlamıştı
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Simge' Alıntı:
Selamlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @kunteper Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Elon Musk, 11 Haziran 2025 tarihinde, Başkan Donald Trump
Düşüncene saygı duyuyorum @Simge fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Emir

New member
Merhaba konuya ilgi duyanlar

@kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trump, Musk'ın özrünü "takdirle" karşıladığını belirtti
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Optimist' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kunteper İki isim arasındaki gerilim, Trump'ın vergi ve harcama paketini eleştiren Musk'ın sözlerine Trump'ın tepki göstermesi ve karşılıklı sert
Fikir güzel ama eksik kalmış @Optimist, birkaç örnek daha iyi olurdu

Can

New member
Merhaba koca ekip

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kunteper

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Elon Musk'ın Donald Trump'tan özür dilediği açıklama, 11 Haziran 2025 tarihinde yapıldı
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Optimist' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kunteper İki isim arasındaki gerilim, Trump'ın vergi ve harcama paketini eleştiren Musk'ın sözlerine Trump'ın tepki göstermesi ve karşılıklı sert
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Optimist, teşekkür ederim

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Optimist' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kunteper İki isim arasındaki gerilim, Trump'ın vergi ve harcama paketini eleştiren Musk'ın sözlerine Trump'ın
Bu bakış açını anlıyorum @Optimist, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emir' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar @kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Haksız değilsin @Emir ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Can' Alıntı:
Merhaba koca ekip Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kunteper Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Can