Moskova koşulları yangını durdurdu

kunteper

Global Mod
Global Mod
A Tüm yangının tamamını durdurun, ancak Ukrayna tüm birliklerini kısmen Rus Silahlı Kuvvetleri tarafından işgal edilen dört bölgeden emekliye ayıracaksa mümkün olacaktır. Ve eğer seferberliğe son verecekse. Moskova tarafından gönderilen heyetin, taraflar arasındaki doğrudan müzakerelerin ikinci turunda İstanbul'a Kiev'in elçilerine teslim edilen heyetin eklenen koşuldur. RIA Novosti Haber Ajansı raporlar. Rusların ifade ettiği muhtıranın Donetsk, Lugansk, Zaporizia ve Kerson'un bölgeleridir..

Rusya tarafından muhtıra olarak belirlenen diğer koşullar Kiev'e silah arzının sonu ve Ukrayna bölgesinde yabancı askeri varlık yokRusya'nın Ukrayna'dan da '' tarafsız '' olmasını istediğini vurgulayan Ria Novosti yazıyor.

“ Rus 'Mutabakatı' 'toplantı sırasında sadece bugün (dün editörün notu)' 'İstanbul'da gerçekleşti. Ukrayna Savunma Bakanı Rustmus Umerov'dan şikayet etti ve Rusya ile yapılan ikinci turdan sonra Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky'yi bilgilendirdiğini açıkladı.

Yaralar ve mahkumlar değişimi anlaşması

Ukrayna heyetine liderlik eden Ucerov, Ukrayna kısmının “net ve tutarlı bir şekilde” davrandığını ve kilit noktalardan birinin en az 30 gün boyunca koşulsuz ateş için durduğunu söyledi. Tüm ciddi yaralanmaların ve ciddi hasta insanların '' Herkes için bir değişimle ilgili anlaşmalara ulaştık '. Yetkili, 18-25 yaşları arasındaki tüm askerlerin 'hepsi için' bir borsa ve düşmüş askerlerin cesetlerinin geri dönüşü, altı bin için altı bin '' diye ekledi. Ukrayna heyeti de kaçırılan Ukraynalı çocukların bir listesini verdi. Umerov, “ Rusya barışa doğru ilerlemekle gerçekten ilgileniyorsa, kısmi bir geri dönüş de insani bir adım olurdu '' dedi.

Moskova, Kiev'in durdurulmuş bir yangın önerisini ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky ile Kremlin Vladimir Putin'in lideri arasında bir toplantı düzenleme teklifini reddetti. Daha sonra İstanbul'daki Ukrayna heyetinin, ay sonunda Rus elçilerle “29-30 Haziran ayları arasında”, “yangının önceliği” ni tartışmak için yeni bir toplantı istediğini duyurdu. Ukrayna Savunma Bakanı'nın basınla görüşerek yeni bir toplantı '' '' müzakere sürecini ilerletmek için gerekli '' dedi.

Rus heyeti, “iki ila üç günlük kısmi bir yangın” önerildi '' ön tarafın bazı bölgelerinde '', eski Kültür Bakanı ve Putin Meclis Üyesi Vladimir Medinsky'de Rus heyetinin başını açıkladı. Medinsky, “Oldukça genel bir öneri geliştirdik. Önün bazı alanlarında iki veya üç gün süren beton ateşi bıraktı.” Dedi. Rus heyetinin başkanı, Ukrayna'ya önerilen iki veya üç gün süren ateşi bırakmanın cesetleri kurtarabilmek için gerekli olacağını açıkladı.

Zelensky: “Yaptırımlara ihtiyacınız var”

Zelensky, Amerikan Cumhurbaşkanı Donald Trump'a 'Rusya'ya karşı tam bir yangını kabul etmeye zorlamak için yaptırımlar' benimsemesine itiraz etti. “Trump'ın güçlü önlemler almasını bekliyoruz. Zelensky, Rusya'yı savaşı sona erdirmeye zorlama cezalarını desteklemesini veya en azından ilk aşamaya, yani ateşkese geçmesini bekliyoruz “dedi.

Rusya, Ukrayna'daki savaşın sonu değil, sadece savaşta bir mola istiyor, dedi Zelensky Savunma Bakanı Umerov tarafından ikinci turun sonucu hakkında bilgilendirildikten sonra.

Erdoğan Türkiye'de Trump-Putin-Zelensky Zirvesi sunuyor

Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul veya Ankara'daki Trump, Putin ve Zelensky arasında bir toplantıya ev sahipliği yapmayı önerdi. Türk medyası bunu rapor ediyor. Türkiye cumhurbaşkanı, “En büyük arzum Putin ve Zelensky'yi İstanbul veya Ankara'da bir araya getirmek. Trump'ı da getirmek istiyorum.” Dedi.

Ukrayna ve Rus heyetinin İstanbul'da bir araya gelmesi zaten kendi içinde '' önemli bir sonuç, “dedi Erdoğan.” Rus ve Ukrayna heyetleri Dışişleri Bakanı Hakan Fiddan'ın başkanlığı altında İstanbul'da bir araya geldi. Gerçekten mükemmel bir toplantı oldu, “dedi Ankara'daki bir hükümet toplantısının sonunda.

Trump, Putin ve Zelensky ile tanışmak için Türkiye'ye gitmeye hazır olduğunu söyledi. Bu, Beyaz Saray sözcüsü Karoline Leavitt tarafından '' olduğunu açıkladı.Başkan, teklife açık olduğunu söylediEğer bu gelecekse, ancak hem liderlerin hem de her iki tarafın müzakere masasıyla birlikte oturmasını istiyor ''.

Ayrıca oku

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
A Tüm yangının tamamını durdurun, ancak Ukrayna tüm birliklerini kısmen Rus Silahlı Kuvvetleri tarafından işgal edilen dört bölgeden emekliye ayıracaksa
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kunteper

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 8 Ağustos 2010 tarihinde, Moskova'daki orman yangınları nedeniyle Azerbaycan Hava Yolları'nın buraya yaptığı uçuşların geçici olarak ertelendiği belirtilmiştir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Simge

New member
A Tüm yangının tamamını durdurun, ancak Ukrayna tüm birliklerini kısmen Rus Silahlı Kuvvetleri tarafından işgal edilen dört bölgeden emekliye ayıracaksa
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kunteper, gerçekten emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha güncel bilgiler için ilgili kurumların resmi web siteleri veya haber kaynakları kontrol edilmelidir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Sohbetci' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kunteper Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 8
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Sohbetci, ama destekleyici veri göremedim

Optimist

New member
Merhaba değerli dostlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kunteper

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Moskova'da koşulları yangını durdurdu ifadesine dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, 2 Mayıs 2025 itibarıyla Rusya'nın 53 bölgesinde devam eden orman yangınları nedeniyle yaklaşık 1.900 hektarlık alanın kül olduğu bilinmektedir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Simge' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kunteper, gerçekten emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel bilgiler için ilgili kurumların resmi web siteleri
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

urfali

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kunteper

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Simge' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kunteper, gerçekten emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel bilgiler için ilgili kurumların resmi web siteleri
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Simge, özellikle pratik tarafı çok farklı

Can

New member
Merhaba soru sahipleri

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kunteper

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Simge' Alıntı:
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Simge, teşekkür ederim

Emir

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kunteper

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @kunteper

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Can' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kunteper Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Simge, teşekkür ederim
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Can, özellikle veri kısmı