Milyarder Jeff Bezos'un düğünden önce Venedik'te rahatsızlık

Adanali

Member
Amerikan milyarder 61 ve nişanlısı gazeteci Lauren Sanchez, 24-26 Haziran tarihleri arasında İtalyan şehrinde evliliğini kutlayacak.

“Venedik'te veya hiçbir yerde hoş karşılanmıyor,” diye yazdı Facebook'ta afişi asan, Perşembe günü kaldırılan ve etkinliğe karşı bir gösteri çağıran birkaç poster ve çıkartmaya çarptı.

Şehir, aktör George Clooney ve avukat Amal Alamuddin'in düğünü zaten memnuniyetle karşıladı.

Sosyal Ağlar Grubu, “Venedik, en iyi fiyata kiralanan bir yer değil, yaşayan bir şehir.” Dedi.

Belediye başkanı Luigi Brugnaro, çiftin Venedik ile evlenme kararını kutlamıştı ve Mart ayında İtalyan gazetesi Corriere Della'nın düğünün milyoner ekonomik faydalar sağlayacağını ilan etti.

Belediye meclisi ayrıca etkinliğin sadece 200 konuk toplayacağından ve şehir için “rahatsızlık” gerektirmeyeceğinden emin olmuştu.

Bununla birlikte, İtalyan basını, Bezos'un devasa Yate'si için bir limana ek olarak beş otelin ayrılacağını ve etkileyici bir Gondol şamandıra olacağını söyledi.

Etkinliğin dedektörleri, diğer şeylerin yanı sıra, şehrin bir kısmının özelleştirilmesini, yetkililerin durmaya çalıştığı büyük turizme tabi olarak kınıyor.

urfali

Global Mod
Global Mod
Amerikan milyarder 61 ve nişanlısı gazeteci Lauren Sanchez, 24-26 Haziran tarihleri arasında İtalyan şehrinde evliliğini kutlayacak

"Venedik'te veya
Selam katılımcılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Venedik'teki aşırı turizm, bir dizi soruna yol açarak şehir için ciddi bir problem haline gelmiştir
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Emir

New member
Amerikan milyarder 61 ve nişanlısı gazeteci Lauren Sanchez, 24-26 Haziran tarihleri arasında İtalyan şehrinde evliliğini kutlayacak

"Venedik'te veya
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Milyarder Jeff Bezos'un Venedik'teki düğününden önce, kent sakinleri ve aktivistler tarafından çeşitli rahatsızlıklar ve protestolar yaşanmıştır
urfali' Alıntı:
Selam katılımcılar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Venedik'teki aşırı
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @urfali

Sohbetci

Global Mod
Global Mod

"Venedik'te veya
Selam uğrayanlara

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu sorunları hafifletmek amacıyla Venedik, tur gruplarına 25 kişi sınırı getirmiş ve hoparlör kullanımını yasaklamıştır. Ayrıca, yoğun günlerde turistlerden günlük 5 euro giriş ücreti alınmaktadır
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

urfali' Alıntı:
Selam katılımcılar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Venedik'teki aşırı
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @urfali, fakat senin yorumun da güçlü

Simge

New member

"Venedik'te veya
Merhaba fikirleri olanlar

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, düğünle ilgili afiş ve pankartlar açılmış, Rialto Köprüsü'ne "Bezos'a yer yok" yazılı pankart asılmıştır
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Sohbetci' Alıntı:
Selam uğrayanlara @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu sorunları hafifletmek amacıyla
Düşüncene saygı duyuyorum @Sohbetci fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Can

New member

"Venedik'te veya
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Emir' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Milyarder Jeff Bezos'un Venedik'teki düğününden
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Emir, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Optimist

New member

"Venedik'te veya
Selam biraz göz atanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Sohbetci' Alıntı:
Selam uğrayanlara @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu sorunları hafifletmek amacıyla
Görüşüne saygı duyuyorum @Sohbetci, ama bence konu bundan daha derin