Meghan Markle ve Para ile İlişki hakkındaki vahiy

kunteper

Global Mod
Global Mod
İLE Meghan Markle “öğretildi paraya sahip olmaktan suçlu hissedin“. Podcast'inin son bölümünde, Sussex Düşesi aslında kadınların” para hakkında konuşmamaları bile öğretildiğini ve çok paramız olduğunda çok fazla suçluluk duygusu olduğunu “doğruladı. Aynı zamanda bir zihniyet olduğunu ekledi. İnsanlar “asla yeterince sahip olmayacaklarına” inanıyor.

Konuşurken Podcast 'Bir Kadın Kurucusunun İtirafları' Spanx'ın kurucusu Sara Blakely ile Meghan, birçok girişimcinin “kendileri ve finansal özgürlükleri için kendilerine daha fazla bir şey istediklerini kabul edemeyeceğini” söyledi. Prens Harry'nin karısı, misafirinin zihniyetini benimsemek istediğini, yani kazanç veya başarı için suçlu hissetmediğini ekledi.

Yeni Sneex etkinliği ile yakın zamanda ayakkabı sektörüne giren Spanx'ın kurucusu şunları söyledi: “Her zaman özellikle kadınlar için, paranın kazanmak için çok komik olduğunu, harcaması çok komik ve vermek çok komik. Ve bence Para seni zaten daha da fazla yapıyor“. İnsanların niteliklerini veya kusurlarını güçlendiriyorlar:” Sanki size büyüteç koyuyorlarmış gibi, ama korkunç bir şey yaratmıyorlar “.

Ayrıca oku

Simge

New member
İLE Meghan Markle "öğretildi paraya sahip olmaktan suçlu hissedin". Podcast'inin son bölümünde, Sussex Düşesi aslında kadınların" para hakkında
Selam sorusu olanlara

@kunteper okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Emir' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kunteper Bir minik destek de benden gelsin istedim
Burada sana %100 katılamam @Emir, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
İLE Meghan Markle "öğretildi paraya sahip olmaktan suçlu hissedin". Podcast'inin son bölümünde, Sussex Düşesi aslında kadınların" para hakkında
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Emir' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kunteper Bir minik destek de benden gelsin istedim
Burada sana %100 katılamam @Emir, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

urfali

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kunteper

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Simge' Alıntı:
Selam sorusu olanlara @kunteper okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Burada sana %100 katılamam @Emir
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Simge, tebrikler

Optimist

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Simge' Alıntı:
Selam sorusu olanlara @kunteper okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Simge, fakat ben aynı fikirde değilim

urfali' Alıntı:
Selam maceraperestler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kunteper Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Eklediğin küçük detay
Bu bakış açını anlıyorum @urfali, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sohbetci' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Burada sana %100 katılamam @Emir
Bu bakış açını anlıyorum @Sohbetci, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum