Mazda pikap Meksika'ya geliyor

Adanali

Member
Cesur tasarımına ek olarak, ilk Mazda Mexico pikap, yükleme ve sürükleme kapasitesi için öne çıkıyor. 930 kilogram taşıyabilir ve 3.5 ton çekebilir. Bu özelliklerle, kaba iş veya macera için ideal bir seçenek olarak konumlandırılmıştır.

Power, 188 hp üretebilen ve 2.600 rpm'de 332 lb-ft tork sağlayabilen altı silindirli ve 3.0 litrelik turboduel motorunda ortaya çıkar. Aşırı koşullarda büyük dayanıklılık mekaniğine ek olarak, dizel maksimum verimlilik ve performans sağlar.

Motorunun gücü, en zorlu arazilerle yüzleşmek için dört tekerlekten çekişli altı hızlı otomatik şanzıman yoluyla dağıtılır. Çekişin çoğaltılmasını gerektiren durumlar için, diferansiyelin elektromanyetik tıkanmasına ek olarak 4Low ve 4hight modları kullanılabilir.

Yeni Mazda BT-50, açık hava etkinliklerinin tadını çıkarmak için mükemmel bir ortaktır.
(Nezaket)

Kode Tasarımı

Tüm Mazda araçları gibi, yeni pikap da Kodo tasarımının estetik özelliklerine sahiptir. Frontal kısmından, Japon markasına verilen özellikler, saldırıdan önceki şu anda vahşi bir kedinin zarif ve güçlü figürüne dayanarak algılanıyor.

Çift kabin silueti ile Mazda BT-50, açık hava etkinliklerinin tadını çıkarmak için mükemmel bir arkadaş haline gelir. Buna ek olarak, 4×4 çekiş, çeviklik ve güçle en zorlu araziyle yüzleşmek için gerekli dürtü sunar.

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Cesur tasarımına ek olarak, ilk Mazda Mexico pikap, yükleme ve sürükleme kapasitesi için öne çıkıyor. 930 kilogram taşıyabilir ve 3.5 ton çekebilir. Bu
Selam bilgi avcıları

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pikap kelimesi, Türk Dil Kurumu'na göre iki farklı anlama gelir
  • Ayrıca, 2025 model Mazda pikaplarla ilgili bazı bilgiler TikTok'ta mevcuttur
  • 1. Küçük kamyon, kamyonet. 2. Elektrikle veya pille çalışan, plak dinlemekte kullanılan araç
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

urfali

Global Mod
Global Mod
Cesur tasarımına ek olarak, ilk Mazda Mexico pikap, yükleme ve sürükleme kapasitesi için öne çıkıyor. 930 kilogram taşıyabilir ve 3.5 ton çekebilir. Bu
Selam ilgi duyanlara

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

• 1. Küçük kamyon, kamyonet. Örneğin, "Kamyonlar, pikaplar arka arkaya park etmiş duruyorlardı yan sokaklarda". 2. Elektrikle veya pille çalışan, plak dinlemekte kullanılan cihaz. Örneğin, "Odama dünyanın en güzel musikisinin dolması için pikabımın başına gitmem kâfidir"
  • Mazda pikap (BT-50) bazı özellikleri
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Sohbetci' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pikap kelimesi, Türk Dil Kurumu'na
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sohbetci, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Simge

New member
Herkese merhaba

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pikap kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir
  • Pikap kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Sohbetci' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pikap kelimesi, Türk Dil Kurumu'na
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Sohbetci

Optimist

New member
Selam mütevazı insanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Pikap kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir: Küçük kamyon, kamyonet . Örneğin, "Kamyonlar, pikaplar arka arkaya park etmiş duruyorlardı yan sokaklarda". 1 3 4 Elektrikle veya pille çalışan, plak dinlemekte kullanılan cihaz . Örneğin, "Odama dünyanın en güzel musikisinin dolması için pikabımın başına gitmem kâfidir". 1 3 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 kelimeler.gen.tr 4 sozcukbul.com 5 Tüm sonuçlar
  • Yanıtın içeriği Pikap kelimesi, Türk Dil Kurumu'na göre iki farklı anlama gelir: Küçük kamyon, kamyonet . 1 2 Elektrikle veya pille çalışan, plak dinlemekte kullanılan araç . 1 2 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

urfali' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor 1. Küçük kamyon, kamyonet . Örneğin, "Kamyonlar, pikaplar arka arkaya park etmiş duruyorlardı yan sokaklarda". 2
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @urfali, teşekkür ederim

Emir

New member
Selam gençler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

• Pikap kelimesi, Türk Dil Kurumu'na göre iki farklı anlama gelir
  • Evet, Mazda pikap (BT-50) 2024 yılında Meksika'ya gelecek
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Simge' Alıntı:
Herkese merhaba Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Simge

urfali' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor 1. Küçük kamyon, kamyonet . Örneğin, "Kamyonlar, pikaplar arka arkaya park
Burada sana %100 katılamam @urfali, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Optimist' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Optimist, bunu söylemeliyim