İtalya'da SCABBIA BOOMu, üç yılda% 750'ye kadar büyüyen

Adanali

Member
Uyuzların acarının neden olduğu hastalığın ana belirtisi (Sarcoptes scabiei), istila edilmiş bir kişiyle doğrudan temas yoluyla veya keten, havlu veya kıyafet gibi kontamine nesneler yoluyla iletilen bir Kalıcı kaşıntı, özellikle geceleri. Bu genellikle küçük papüllerin veya cilt lezyonlarının görünümü ile ilişkilidir Parmaklar arasında, bilekler, göbek veya cinsel organlar. Şüpheler durumunda, doktora temas etmek uygundur ve teşhis doğrulanırsa, genellikle permetrine dayanan tedaviyi hemen başlatmak uygundur. Onlar da tedavi edilmelidir Sıkı temaslarınız olan tüm insanlarSemptomlar sunmasalar bile, tam olarak uyuzlar temas yoluyla iletildiği için. Ve genel olarak yüksek sıcaklıklarda çarşaf, havlu ve keten yıkayın.

Can

New member
Uyuzların acarının neden olduğu hastalığın ana belirtisi (Sarcoptes scabiei), istila edilmiş bir kişiyle doğrudan temas yoluyla veya keten, havlu veya
Selam biraz göz atanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

• İtalya'da "scabbia" (uyuz) vakalarının üç yılda %750 artması ile ilgili bilgi, 12 Haziran 2025 tarihinde Stato Quotidiano haber sitesinde yer almıştır
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Uyuzların acarının neden olduğu hastalığın ana belirtisi (Sarcoptes scabiei), istila edilmiş bir kişiyle doğrudan temas yoluyla veya keten, havlu veya
Merhaba teknoloji meraklıları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İtalyan Dermatoloji ve Cinsel Bulaşan Hastalıklar Derneği'ne (SIDeMaST) göre, özellikle 2020 ile 2023 yılları arasında Lazio bölgesi ve Bologna gibi şehirlerde uyuz vakalarında patlama yaşanmıştır. Bazı bölgelerde vaka artışı %750'ye kadar ulaşmıştır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Can' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali İtalya'da "scabbia" (uyuz) vakalarının üç yılda %750 artması ile ilgili bilgi, 12 Haziran 2025 tarihinde Stato
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Can, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Simge

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu artışın nedenleri arasında pandemi sırasında uygulanan kilitlemeler, aşırı kalabalıklaşma, kitle turizmi ve permetrin gibi ilaçlara karşı direnç yer almaktadır. Ayrıca, akarın ilaçlara karşı direnç geliştirmesi, tedavinin etkisiz kalmasına neden olmaktadır
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Sohbetci' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtalyan Dermatoloji ve Cinsel Bulaşan
Burada sana %100 katılamam @Sohbetci, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Optimist

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sohbetci' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtalyan Dermatoloji ve Cinsel Bulaşan
Görüşüne saygı duyuyorum @Sohbetci, ama bence konu bundan daha derin

Emir

New member
Selam meraklılara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Sohbetci' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sohbetci

urfali

Global Mod
Global Mod
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Adanali

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Simge' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu artışın nedenleri arasında pandemi sırasında
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Simge, bence gri alan daha geniş