İsrail ve İran'daki İtalyanlar, durum ve Tajani'nin söyledikleri

kunteper

Global Mod
Global Mod
Bu savaş günlerinde 20 bin İtalyan İsrail'de ve 500 İran'da. Dışişleri bakanı, “Vatandaşlarımızın durumu da oldukça karmaşık ve onlara en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz.” Dedi. Antonio TajaniYurtdışındaki İtalyanlar Genel Konseyi'ne yaptığı konuşmada. “Mevcut durum – açıkladı – gerçekten çok karmaşık. Benim önceliğim ve hükümet, tüm vatandaşlarımızın güvenliğidir şu anda kriz alanlarında yaşayanlar, “diye ekledi Tajani.

Bakan son günlerde şunu açıklamıştı “Büyükelçiliklerimiz, İtalya'ya dönmesini isteyen tüm vatandaşlarla temas halinde. Hepsi iyi ve bölgedeki Areo trafiğinin kesintisi dikkate alınarak mümkün olan her yardımı tek tek alıyorlar “.

İtalyanlar engellendi

İtalyanlar arasında Tel Aviv dördünde engellenen Avrupa LGBT Delegasyonu Gaynet İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın davetiyle 9 Haziran'da İsrail'e geldi: Şimdi Bunker ile eve gidebilmeyi bekleyen bir otelde kalıyorlar. Onlarla birlikte, onlara eşlik eden İsrail Büyükelçiliği ve Kuzey Amerika, Güney Amerika, Orta Amerika ve Avustralya delegasyonlarının temsilcisi.

Bir süredir İsrail'de, Ludovica di Veroli, Tel Aviv'e 8 yıldır İtalyanca gibi olanlar da var. “Hala güvende olup olmadığımı bilmiyorum, iki yıllık savaşta böyle bir şey bunu hiç görmedi,” dedi Adnkronos'a.

Ayrıca oku

Optimist

New member
Bu savaş günlerinde 20 bin İtalyan İsrail'de ve 500 İran'da. Dışişleri bakanı, "Vatandaşlarımızın durumu da oldukça karmaşık ve onlara en iyi şekilde
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

@kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Emir

New member
Bu savaş günlerinde 20 bin İtalyan İsrail'de ve 500 İran'da. Dışişleri bakanı, "Vatandaşlarımızın durumu da oldukça karmaşık ve onlara en iyi şekilde
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kunteper

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Optimist' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun @kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Optimist

Can

New member
Merhaba merak edenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kunteper

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Emir' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kunteper Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Optimist
Bu bakış açını anlıyorum @Emir, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

urfali

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kunteper

@kunteper, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Optimist' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun @kunteper gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Optimist

Simge

New member
Selam bilgi avcıları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @kunteper

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Herkes kendi açısından haklıydı ama bende bıraktığı tat bu oldu

Emir' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kunteper Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Bir paragraf daha olsa keyifle
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emir, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

urfali' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kunteper @kunteper, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu bilgi
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @urfali

Can' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kunteper Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bu bakış açını anlıyorum @Emir
Bu yorumun beni ikna etmedi @Can, bazı noktalar tamamen eksik kalmış