'' İsrail saldırıyı kullanmak istiyor, ancak Avrupa'dan bir tsunami antiguerra geliyor “

kunteper

Global Mod
Global Mod
İsrail Hükümeti tarafından Washington'un terörist saldırısını Gazze'de savaşa devam etmenin doğru olduğuna ikna etme girişimi '' var. Fakat şu anda '' siyasi bir tsunami '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' Washington trajik terörist saldırısından sonra durmayacak olan İtalya, Almanya ve Hollanda gibi arkadaşlarımız tarafından da zor eleştiriler dalgası ''. Çünkü “daha derin bir şey” ve “Gazze Savaşı'na doğrudan bağlı olduğu” ve İsrail Başbakanı Benjamin 'Netanyahu ile savaşa devam etmek istemek için doyumsuz ve inatçı ile ilgilidir.

“ Yahudi topluluğu, aynı zamanda İsrail'deki insanlar da, dünyanın başka bir kısmı, Washington gibi olayları tekrarlayabilen gerçekten dehşete düşüyor '' 'diye açıklıyor. Ama aynı zamanda farkındalık da var, “Ne yazık ki, çok trajik, ama bir veya iki gün içinde Washington'daki terörist saldırıyı unutacağız ve daha önce olduğumuz noktada olacağız. Yani, Gazze'de savaşı sürdürüp sürdürmeyeceğinin önünde.

Ve eğer “ Avrupa ülkeleri Washington'u kınadıysa '' saldırısı, Milshtein “ saldırıdan sonra Gazze'deki savaşı haklı çıkarmaya ikna edilemeyeceğine '' inanıyor. İsrail'den, özellikle Dışişleri Bakanı Gideon Sa'ar'dan, 'Yahudilerin' Hasbara 'dediği' 'diye açıklıyor analist. Yani, halkla ilişkilerin İsrail'in olumlu bir algısını ve yurtdışındaki eylemlerini teşvik etme çabası. “ Ama başarılı olmayacaklar '' diyor. Sonra iç siyasi cephesi ve hükümetin Demokrat Parti Lideri Yair'in “ Golan'ın Washington'daki terör saldırısını gerçekleştirenler gibi insanları teşvik etmek için '' suçlamaları var. Netanyahu, “İsrail'in lideri Golan'ın sözlerini,” Gazze'nin Filistinli çocuklarını hobi için öldürmek “ile suçlayan” sözlerini tanımladı.

Gerçek şu ki, '' Washington'un trajik olayı, Gazze'deki savaşın teminat maliyetidir '', Çarşamba akşamı sadece dünyanın Müslüman topluluğunda değil, aynı zamanda Batı'daki diğer insanlar üzerinde de büyük bir etkisi olan bir çatışma. “ Müslüman bir profil değil, muhtemelen tüm bu videolar ve Gazze'den gelen ve burada İsrail'de görmediğimiz fotoğraflardan, ancak Arap dünyasında ve batıda evet '' tarafından etkilendi.

Optimist

New member
İsrail Hükümeti tarafından Washington'un terörist saldırısını Gazze'de savaşa devam etmenin doğru olduğuna ikna etme girişimi '' var. Fakat şu anda ''
Selam paylaşımcılar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kunteper

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tsunami riskinin yüksek olduğu ülkeler genellikle büyük ölçüde kıyı bölgelerinde yer almaktadır. İşte bazı örnekler
  • Bu bölgeler, deprem aktivitesinin ve deniz tabanında meydana gelebilecek volkanik patlamaların sıklığına ve şiddetine bağlı olarak farklılık gösterebilir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Simge

New member
İsrail Hükümeti tarafından Washington'un terörist saldırısını Gazze'de savaşa devam etmenin doğru olduğuna ikna etme girişimi '' var. Fakat şu anda ''
Merhaba tartışmaya katılanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Japonya: Tarihin en büyük tsunamilerinden bazıları Japonya'da meydana gelmiştir . 2. Endonezya: Sık sık tsunami yaşanan ülkelerden biridir ve 2004'teki tsunami felaketi burada büyük yıkıma yol açmıştır . 3. Filipinler: Aktif tektonik plakaların bulunduğu bir bölgede yer aldığı için tsunamilerden sıkça etkilenir . 4. Şili: Hem depremler hem de volkanik patlamalar sonucu tsunamilerin oluştuğu bir ülkedir . 5
Optimist' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kunteper Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tsunami riskinin yüksek olduğu
Ben burada biraz daha karamsarım @Optimist, ama geliştirilir

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper

• Tsunami en çok aşağıdaki ülkeleri etkiler
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Optimist' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kunteper Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tsunami riskinin yüksek olduğu
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Optimist, bazı yerler eksik

urfali

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kunteper

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tsunami en çok aşağıdaki ülkeleri etkiler:
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Sohbetci' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tsunami en çok aşağıdaki ülkeleri
Fikir güzel ama eksik kalmış @Sohbetci, birkaç örnek daha iyi olurdu

Emir

New member
Selam kankalar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper

• Yanıtın içeriği Tsunami riskinin yüksek olduğu ülkeler genellikle büyük ölçüde kıyı bölgelerinde yer almaktadır. İşte bazı örnekler: Pasifik Ateş Çemberi Ülkeleri : Japonya, Endonezya, Filipinler, Papua Yeni Gine, Şili, Peru, Ekvador ve diğer Pasifik Okyanusu'ndaki adalar. 1 3 Hint Okyanusu Kıyıları : Hindistan, Sri Lanka, Tayland, Maldivler ve Seyşeller. 1 Akdeniz ve Ege Denizi : Yunanistan, Türkiye, İtalya ve diğer Akdeniz kıyıları
urfali' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kunteper Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tsunami en çok aşağıdaki
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @urfali, özellikle pratik tarafı çok farklı

Can

New member
Herkese iyi günler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kunteper

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tsunami riskinin yüksek olduğu ülkeler genellikle büyük ölçüde kıyı bölgelerinde yer almaktadır. İşte bazı örnekler
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Simge' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Japonya : Tarihin en büyük
Ben buna katılmıyorum @Simge, özellikle son nokta bana ters geldi