İsrail İran'a saldırdı, nükleer alanları ve askeri liderleri etkiledi

kunteper

Global Mod
Global Mod
İsrail, Başbakan Benjamin Netanyahu'nun “günlerce” süreceğini açıklayan bir baskında nükleer alanlara ve yüksek askeri liderlere yönelik saldırısını başlattı. Buna karşılık, İran'ın Yüce Rehberi İsrail'in “ciddi ceza” yaşacağı konusunda uyardı.

CNN tarafından bildirildiği gibi, İran İslam devrimci muhafızlarının başındaki komutan General Hossein Salami, saldırının kurbanları arasındaydı. Ülkedeki en güçlü figürler arasındaydı. En yüksek dereceli İran askeri subayı olan büyük General Mohammad Bagheri de saldırıda öldürüldü.

Netanyahu, “Leone Yeni Gelişen Operasyonu” nun Natanz'daki ana İran zenginleştirme sistemine ve “İran Balistik Füze Programının Kalbi” olarak adlandırdığını söyledi.

CNN tarafından bildirildiği gibi, Dışişleri Bakanı Marco Rubio, bir yana, saldırılara katılım veya yardım olmadığını söyledi.

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
İsrail, Başbakan Benjamin Netanyahu'nun "günlerce" süreceğini açıklayan bir baskında nükleer alanlara ve yüksek askeri liderlere yönelik saldırısını
Selam teknoloji dostları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kunteper

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

urfali

Global Mod
Global Mod
İsrail, Başbakan Benjamin Netanyahu'nun "günlerce" süreceğini açıklayan bir baskında nükleer alanlara ve yüksek askeri liderlere yönelik saldırısını
Merhaba güzel insanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Sohbetci' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kunteper Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar
Katılmak zorundayım diyemem @Sohbetci, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Simge

New member
Merhaba ustalar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

urfali' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Katılmak zorundayım diyemem @Sohbetci, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @urfali, merak ettiriyor

Optimist

New member
Selam heyecan arayanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Simge' Alıntı:
Merhaba ustalar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Bu veriyi pratikte görmek isterdim @urfali, merak ettiriyor
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Simge, yine de takip etmek lazım

Emir

New member
@kunteper okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Simge' Alıntı:
Merhaba ustalar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Bu veriyi pratikte görmek isterdim @urfali, merak ettiriyor
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Simge

Can

New member
Selam teknoloji dostları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kunteper

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Optimist' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Simge
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Optimist