“İran'ın atomik olsaydı İsrail ile savaş olmazdı.” Ve Trump'ı suçluyor

kunteper

Global Mod
Global Mod
“Sanırım belki bile Koz Yanında savaşıp savaşmadıklarını bilir İsrail. Kendisi kimsenin ne yapacağını bilmediğini söyledi. “Onlar eski prömiyerin sözleri Massimo d'Alemaİsrail ve İran arasındaki savaşa müdahale hipotezine LA7'ye sekiz buçukta müdahale etti.

“Bu çatışmanın durdurulması gereken daha fazla güçle altını çizmeliyiz, dünyanın ve Avrupa'nın ilgisidir. İran ile bir müzakere edildi: İran'ı iten bir anlaşmaya yol açtı Nükleer bombanın gelişimini durdurun. Çok ciddi bir sorumluluk olan sabotarlamak Trump'dı. Unutamayız, “diyor eski Premier.

D'Alema: “İran'ın nükleer bombası olsaydı savaşmaz”

D'Alema devam ediyor: “İran'ın nükleer bombası olsaydı savaş olmazdıSadece Kuzey Kore'yi düşün. Bu, atomiklere sahip olmanın bombalanmamanın tek yolu olduğunu birçok ülkeyi düşündürecektir. Demokratik olmayanlara savaşın gerçekçi olmayan bir şey olduğu izlenimine sahibim. Demokrasi olmayan tüm ülkeleri bombalayamayız. Sonunda bombaların altında en radikal pozisyonlar hakimdir. Bombalar için değil, toplumda değişme yeteneği olduğunda rejimler değişir. Sadece Afganistan'a bakGüzel sonuç ''.

Ve tekrar: “Barış? Her zaman müzakere etmek için marjlar vardır. Sorun, müzakereleri önlemek isteyen güçleri durdurup durduramayacağınızı anlamaktır.Her şeyden önce İsrail. Netanyahu'nun istediği saldırı ilk olarak ABD ve İran arasında bir diyaloğu engellemek için yapıldı. Şimdilik Avrupa zayıf, umuyorum, farkında olmayı umuyorum, güvenlik ve enerji arzı gibi temel değerler ve ilgi alanları tehlikede. Trump'ın profesyonel -Dumpizmi ve popülizmi Avrupa'ya yardımcı olmaz. Egemenlik ideolojik yakınlığa sahip olabilir, ancak iktidara geldiğinde çatışmaya girerler. İlgi alanlarımız ve değerlerimiz Avrupa tarafından korunuyor, ancak şimdi tehlikede

Her zaman dış politikaya kalan D'Alema, Gazze'nin durumundan bahsediyor: “Bilgi sansürü Gazze. Ve İsrail bazı şiddet ve barbarlık zirvelerine nasıl dokunabilir? “.

D'Alema: “Premieredo asla ışığı görmeyecek”

Eski Premier, yöneticinin keyif aldığı rızası hakkında yorumlar Kavun: “Avrupa'daki demokrasinin asıl sorunu, vatandaşların sağda oy kullanması değil, evde olanlar. Meloni hükümeti, Cumhuriyet tarihinin tüm hükümetlerinin en sınırlı rızasına dayanmaktadır.. Ve muhalefetin kendini bölünmede bir sorumluluğu vardır, birlikte daha fazla oyu olurdu. Ödüllendirildiniz mi? Işığı hiç görmeyeceğini sanmıyorum. İstenirse bile, popüler referandum tarafından reddedilecektir. Bu hükümetin politikaları bir sorundur, barış, savunma, haklar için rol oynamaz. Genel olarak, bizi yönetenlerin otoriter itici güçler tarafından geçilebileceğine rağmen, vatandaşların demokratik antikorları sürdürdüğünden eminim ''.

Siyasete olası bir geri dönüşle ilgili soruya, D'Alema kısa kesimi kısaltıyor: “Siyaset Parlamento ve Parti anlamına gelirse, sonsuza dek veda.

Ayrıca oku