HSBC ve Ecobici ile şehirde yeni lezzetleri keşfedin

Adanali

Member
3. Uygun Burger
Bol porsiyonları, taze malzemeleri ve zengin ev yapımı ekmeği ile bu hamburger sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Luz Saviñón'da bulunan, her zevke sahip seçeneklere sahiptir ve Ecobici'ye gelmek sizin için kolay olacaktır, çünkü bir sokak döngünüz var.
Mitla Caddesi'nde köşeli Saviñón 1802, Narvarte Ponente, CDMX
🚲
CE 613 Luz Saviñón – Doktor José María Vértiz

4. Vilsito
Bu listede iyi bir taqueria'yı kaçıramazsınız. Tacos al papazı ile ünlü olan burası geç açılıyor ve geniş bir menüye sahip. Ayrıca, iki ekobici döngüsü arasında elverişli bir konuma sahiptir.
📍
petén 248 ve Avenida Üniversitesi, Narvarte Poniente, CDMX
🚲
CE 615 Tajín – Üniversite | CE 613 Luz Saviñón – Doktor José María Vértiz

5. İki Charcutería ve Sergiler Tapas
Çeşitli bir menü, en iyi tapas, Meksika zanaat birası ve tüm yıl açık olan bu İspanyol restoranı mükemmel bir seçenek haline geliyor. Ecobici'ye geliyor, 616 döngüsü çok yakın.
📍
Doktor José María Vértiz 982, Narvarte Oriente, CDMX
🚲
CE 616 Petén – Eksen 5 Güney

Pek çok lezzetli seçenekle, HSBC önerilerini takip etmeniz, Ecobici'yi kaydetmeniz ve Narvarte'deki bu gastronomik koridorun tadını çıkarmanız yeterlidir. Buna ek olarak, Ecobici'yi HSBC kartınızla kaydederseniz, üyeliğinizde% 15 indirim alacaksınız. Ne bekliyorsun?

Üyeliğinizi şimdi etkinleştirin!

Optimist

New member
3. Uygun Burger
Bol porsiyonları, taze malzemeleri ve zengin ev yapımı ekmeği ile bu hamburger sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Luz Saviñón'da bulunan
Selam akıl danışanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Can

New member
3. Uygun Burger
Bol porsiyonları, taze malzemeleri ve zengin ev yapımı ekmeği ile bu hamburger sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Luz Saviñón'da bulunan
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Optimist' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Emir

New member
3. Uygun Burger
@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Optimist' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm
Haksız değilsin @Optimist ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
3. Uygun Burger
Selam hemfikir olanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Can' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Bu
Bu bakış açını anlıyorum @Can, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

urfali

Global Mod
Global Mod
3. Uygun Burger
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

Emir' Alıntı:
@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi
Görüşüne saygı duyuyorum @Emir, ama bence konu bundan daha derin

Simge

New member
3. Uygun Burger
Selam gençler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

urfali' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @urfali, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emir' Alıntı:
@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Sohbetci' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sohbetci, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım