Hayranlar, operasyonlara ve protestolara rağmen Kaliforniya'daki Altın Kupaya geliyor

Adanali

Member
Cumhuriyet ve Dominik arasındaki oyun, kamusal alanlarda ve olaylarda gerçekleştirilen, aynı zamanda olay çerçevesinde çatışmalar veya çatışmaların da OCE operasyonlarının (Amerika Birleşik Devletleri'nde göç ve gümrük kontrol hizmeti) bir parçası olma olasılığı nedeniyle her iki ülkeden yetkililerin endişesini uyandırdı.

Kaliforniya, son haftalarda en fazla bu tür eylemlere sahip eyaletler arasında yer alıyor ve bu da göçmen toplulukları ve bölgedeki hükümetler arasında alarmlar yakıyor.

Los Angeles'taki Donald Trump politikalarına karşı protestolardan saatler önce, Inglewood'a 19 kilometre uzaklıktadır.
(Leah Millis/Reuters)

Endişe spor alanına yayıldı. Meksika Futbol Federasyonu başkanı Mikel Arriola, stadyuma gitmeye karar verenlere dikkat etti.

“Bu toplantıların büyük bir tutku uyandırdığını ve bir topluluk olarak kutlamak ve birleştirmek için anlar olduğunu biliyoruz. Ancak, saygılı bir çağrı yapmak istiyorum: Partinin gurur ve sorumlulukla tadını çıkaralım. Stadyumun içinde veya dışında herhangi bir şiddet veya provokasyon eylemini reddediyoruz.” Dedi.

Meksika ve Dominik Cumhuriyeti için Sofi Stadyumu Kupa Altın, ABD bölgesindeki bir CONCACAF maçında hiç görülmemiş bir şey.
Latin Amerikalılar olmadan Amerika Birleşik Devletleri'nde futbolun bulunmadığı gösterilmiştir.
⚽
🏆

pic.twitter.com/qhdwummwox

– William Alfaro (@Williamalfarosv)
15 Haziran 2025

İki takım arasındaki maç gününde stadyumdan bir grup geldi, hareketin topladığı protestodan bir grup geldi Kral Günü Yok, Donald Trump'ın politikalarına karşı tezahür ettiğini ve dünya çapında binlerce kişiye katıldı, aynı zamanda düşük bir akışa işaret etti.

Sabah ve öğleden sonra erken saatlerde standlar boş kaldı ve stadyumun çevresi gözetim altında kaldı.

Ancak, Cumhuriyet ve Dominik arasındaki toplantının başında katılımcılar koltukları işgal etmeye başladı. Stadyum toplam kapasitesine ulaşmasa da, 70.000 kişi olarak tahmin edilse de, çoğunlukla Meksika bayrakları ile 54.000'den fazla taraftarın yardımı kaydedildi.

Optimist

New member
Cumhuriyet ve Dominik arasındaki oyun, kamusal alanlarda ve olaylarda gerçekleştirilen, aynı zamanda olay çerçevesinde çatışmalar veya çatışmaların da OCE
Herkese iyi sabahlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

urfali

Global Mod
Global Mod
Cumhuriyet ve Dominik arasındaki oyun, kamusal alanlarda ve olaylarda gerçekleştirilen, aynı zamanda olay çerçevesinde çatışmalar veya çatışmaların da OCE
Selam üretken insanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Optimist' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Optimist, genel gidişat bu yönde gibi

Can

New member
Merhaba merak edenlere

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

urfali' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bazı
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Optimist' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Optimist, özellikle pratik tarafı çok farklı

Simge

New member
Merhaba araştırmacılar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

urfali' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bazı
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @urfali, çok genel kalmış

Emir

New member
Merhaba koca ekip

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Optimist' Alıntı:
Aslında seni anlıyorum @Optimist ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı