Carl'ın JR ve onu kutlamak için promosyonlarla diğer zincirler

Adanali

Member
Hamburger günü ne zaman?

O 28 Mayıs, hamburger gününü anmak için en tanınan tarihtirBirleşik Krallık gibi bazı ülkelerde, 25 Ağustos gibi başka bir tarih seçildi.

Hamburger günü için teklifler

Carl'ın JR'si

Restoran zinciri, özel bir promosyonla Meksika'daki Hamburger Günü'nü bir kez daha kutlayacak. O gün boyunca, müşteriler peynirle aile ünlü bir yıldız alabilir Ağırlık Herhangi bir kombinasyon alırken.

Promosyon, yemek odasında, sadece katılımcı restoranlarda taşıma ve sürüşte kullanılabilir. Havaalanlarının içinde bulunan şubelerde geçerli olmayacak veya diğer promosyonlar veya tekliflerle birleştirilemez. Çocuk kombinasyonlarında da geçerli değildir.

Şimdiye kadar, teklifler başlatan tek restoran; Önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla zincir bekleniyor.

Hamburger'i kim icat etti?

Bu ekmek, et, peynir ve çeşniler kombinasyonunun oluşturulması birkaç karaktere verilir. Görünüşünün geçmişi tamamen açık değildir, çünkü şu anda bildiğimiz yemeğe ulaşana kadar farklı zamanlarda değişiklikler yapılmıştır.

Quo Magazine'de yayınlanan bilgilere göre, Hamburg, Hamburg, Hamburg filetosu, köfte yapmak için kıyılmış et, on dokuz yüzyıl boyunca et, köfte yapmak için kıyılmış.

O zaman, ABD'ye göç eden ve tarifi onlarla alan birçok Alman vardı. Bir hamburger hazırlayan ilk kişinin kim olduğu bilinmemektedir; Ancak 1885'ten beri Hamburguer Charlie Nagreen'in Wisconsin, Seymour'daki fuarlar sırasında iki parça ekmekle köfte sattığı bilinmektedir.

Aynı yıl, Frank ve Charles Menches kardeşler New York'ta kıyılmış etle doldurulmuş bir sandviç hizmet etmeye başladı. 1904'te Teksaslı David Fletcher, St. Louis'de bir hamburger ile bir dünya fuarında ortaya çıktı.

1920'lerde Lionel Sternberger ilk kez peynir ekliyor. Bununla birlikte, Kaliforniya'daydı, ancak araba popüler hale gelene kadar, giyim için yiyecekler moda hale geldiğinde yaygın değildi.

1921'de Hamburgerlerde uzmanlaşmış ilk fast food zinciri olan White Castle doğdu.

urfali

Global Mod
Global Mod
Hamburger günü ne zaman?

O 28 Mayıs, hamburger gününü anmak için en tanınan tarihtirBirleşik Krallık gibi bazı ülkelerde, 25 Ağustos gibi başka bir tarih
Selam dostlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Diğer zincirlerle ilgili promosyonlar hakkında bilgi almak için ilgili zincirlerin resmi web sitelerini veya sosyal medya hesaplarını takip etmek önerilir
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Emir

New member
Hamburger günü ne zaman?

O 28 Mayıs, hamburger gününü anmak için en tanınan tarihtirBirleşik Krallık gibi bazı ülkelerde, 25 Ağustos gibi başka bir tarih
Selam güzel insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• Carl's Jr.'ın en popüler menü öğeleri arasında şunlar bulunmaktadır
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

urfali' Alıntı:
Selam dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Diğer zincirlerle ilgili promosyonlar hakkında bilgi
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @urfali

Can

New member
Hamburger günü ne zaman?

@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Carl's Jr.'ın menüsü, farklı bölgelerde değişiklik gösterebilir. En güncel bilgiler için resmi web sitesini ziyaret etmek önerilir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Emir' Alıntı:
Selam güzel insanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Carl's Jr.'ın en popüler menü öğeleri arasında şunlar bulunmaktadır Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Emir

Simge

New member
Hamburger günü ne zaman?

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Carl's Jr. ve onu kutlamak için promosyonlarla diğer zincirler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Carl's Jr. ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Emir' Alıntı:
Selam güzel insanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Carl's Jr.'ın en popüler menü öğeleri arasında şunlar bulunmaktadır Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur
Okurken sıkılmadım @Emir, akıcı yazmışsın

Optimist

New member
Hamburger günü ne zaman?

Selam herkese iyi sohbetler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Can' Alıntı:
@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Carl's Jr.'ın menüsü, farklı bölgelerde değişiklik gösterebilir. En güncel
Tam olarak aynı fikirde değilim @Can, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Hamburger günü ne zaman?

Merhaba dostlarım

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

urfali' Alıntı:
Selam dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Diğer zincirlerle ilgili promosyonlar hakkında bilgi
Bu yorumu biraz zorlama buldum @urfali, belki daha sade anlatılabilirdi