Carl'ın JR ve McDonald'sının kutlama tanıtımları

Adanali

Member
Hamburger günü ne zaman?

O 28 Mayıs, hamburger gününü anmak için en tanınan tarihtirBirleşik Krallık gibi bazı ülkelerde, 25 Ağustos gibi başka bir tarih seçildi.

Hamburger günü için teklifler

Carl'ın JR'si

Restoran zinciri, özel bir promosyonla Meksika'daki Hamburger Günü'nü bir kez daha kutlayacak. O gün boyunca, müşteriler peynirle aile ünlü bir yıldız alabilir Ağırlık Herhangi bir kombinasyon alırken.

Promosyon, yemek odasında, sadece katılımcı restoranlarda taşıma ve sürüşte kullanılabilir. Havaalanlarının içinde bulunan şubelerde geçerli olmayacak veya diğer promosyonlar veya tekliflerle birleştirilemez. Çocuk kombinasyonlarında da geçerli değildir.

Şimdiye kadar, teklifler başlatan tek restoran; Önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla zincir bekleniyor.

McDonald's

Bu markanın takipçileri 28 peso fiyata peynir ile kiloluk bir oda alabilirler.

Faydaya erişmek için uygulamayı açmak, “A Gıda Mektubu” seçeneğini seçmek ve sepete peynir ile pound odasını eklemek gerekir. Ardından, sipariş özetinde, üstte “indirimler ve promosyonlar” seçilmeli ve Cuartodelibra28 koduna girilmelidir. “Uygula” a basarak, ödeme ve tahsilat sürecine devam etmeden önce indirimin doğru bir şekilde yansıtıldığını doğrulamak önemlidir.

Bu videoda size pound odanız için nasıl sadece 28 $ ödeyeceğinizi anlatıyoruz
🍔
Bu 28 Mayıs'ta
😱

▶
uğu Oynayın ve Hazırlanın.
▶
betic pic.twitter.com/yshu0ueefgf

– McDonald's Mexico (@MCDonaldSmexico) 23 Mayıs 2025
Hamburger'i kim icat etti?

Bu ekmek, et, peynir ve çeşniler kombinasyonunun oluşturulması birkaç karaktere verilir. Görünüşünün geçmişi tamamen açık değildir, çünkü şu anda bildiğimiz yemeğe ulaşana kadar farklı zamanlarda değişiklikler yapılmıştır.

Quo Magazine'de yayınlanan bilgilere göre, Hamburg, Hamburg, Hamburg filetosu, köfte yapmak için kıyılmış et, on dokuz yüzyıl boyunca et, köfte yapmak için kıyılmış.

O zaman, ABD'ye göç eden ve tarifi onlarla alan birçok Alman vardı. Bir hamburger hazırlayan ilk kişinin kim olduğu bilinmemektedir; Ancak 1885'ten beri Hamburguer Charlie Nagreen'in Wisconsin, Seymour'daki fuarlar sırasında iki parça ekmekle köfte sattığı bilinmektedir.

Aynı yıl, Frank ve Charles Menches kardeşler New York'ta kıyılmış etle doldurulmuş bir sandviç hizmet etmeye başladı. 1904'te Teksaslı David Fletcher, St. Louis'de bir hamburger ile bir dünya fuarında ortaya çıktı.

1920'lerde Lionel Sternberger ilk kez peynir ekliyor. Bununla birlikte, Kaliforniya'daydı, ancak araba popüler hale gelene kadar, giyim için yiyecekler moda hale geldiğinde yaygın değildi.

1921'de Hamburgerlerde uzmanlaşmış ilk fast food zinciri olan White Castle doğdu.

Optimist

New member
Hamburger günü ne zaman?

O 28 Mayıs, hamburger gününü anmak için en tanınan tarihtirBirleşik Krallık gibi bazı ülkelerde, 25 Ağustos gibi başka bir tarih
Merhaba arkadaşlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• McDonald's'ın mevcut sloganı "I'm Lovin' It" (Türkçe karşılığı: "Onu Seviyorum")
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Emir

New member
Hamburger günü ne zaman?

O 28 Mayıs, hamburger gününü anmak için en tanınan tarihtirBirleşik Krallık gibi bazı ülkelerde, 25 Ağustos gibi başka bir tarih
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Bölgesel Hiyerarşi: McDonald's, küresel bir hiyerarşiye sahiptir ve tüm operasyonlar bu yapı içinde yönetilir. 2. Franchise ve Lisanslama: Şirket, hem şirket tarafından işletilen restoranlara hem de franchise ve lisanslı pazarlara sahiptir. 3. İşlevsel Gruplar: McDonald's, insan kaynakları, tedarik zinciri yönetimi ve küresel etki gibi işlevlere dayalı departmanlar içerir. 4
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Optimist' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir McDonald's'ın mevcut
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Optimist, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Can

New member
Hamburger günü ne zaman?

Selam forum ahalisi

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Optimist' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir McDonald's'ın mevcut
Katılmak zorundayım diyemem @Optimist, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Simge

New member
Hamburger günü ne zaman?

Merhaba paylaşanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Can' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Katılmak zorundayım diyemem @Optimist, çünkü benim
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Can, benzer sonuçlar vardı

urfali

Global Mod
Global Mod
Hamburger günü ne zaman?

Merhaba araştırmacılar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Simge' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Can, benzer
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Simge, iyi ki değindin

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Hamburger günü ne zaman?

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Optimist' Alıntı:
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Optimist, onu vurgulaman yerinde