Bu, şarap şişelerinin altının işlevidir ve hayır, daha iyi kalitede göstermez

Adanali

Member
The Wine & Spirit Education Trust'a göre (WSTE), Birleşik Krallık'ta bulunan eğitim organizasyonu, şarap, ruhlar ve uğruna eğitime adanmış, varlığı pratik ve görsel ihtiyaçlara yanıt verir ve bir şarabın daha fazla veya daha az kalitede olduğunu göstermez.

İçbükey Fon köpüklü şarap yönetimini kolaylaştırır

WSET, punt olarak bilinen tabandaki bu yarının, camı iç basınca karşı güçlendirdiği için şampanya veya cava gibi köpüklü şaraplarda daha derin olduğunu açıklıyor.

Ayrıca detaylandırma sırasında emme şişeleme işlemini kolaylaştırır. Bu form, mekanik olarak manipüle edildiğinde şişelerin daha fazla güvenlik ile kaldırılmasını sağlar.

Buna ek olarak, şarap servis ederken, bu depresyon şişeyi başparmağın deliğinde ve parmakların geri kalanını tabanda tutmanıza izin verir ve hizmet sırasında daha fazla stabilite verir.

Görsel bir sembol haline gelen işlevsel bir ayrıntı

Fonksiyonel kökenine rağmen, bu tür bir arka plan şişelerin modern tasarımında kalmıştır. Organizasyon, bunun özel ve estetikten kaynaklandığını göstermektedir.

Bu form tüm şarap stillerinde bulunabilir: kırmızı, beyaz, pembe, ışıltılı veya takviyeli, ancak boyut ve derinlik farklılıkları.

Simge

New member
The Wine & Spirit Education Trust'a göre (WSTE), Birleşik Krallık'ta bulunan eğitim organizasyonu, şarap, ruhlar ve uğruna eğitime adanmış, varlığı pratik
@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Şarap şişelerinin alt kısmının içe doğru kavisli olmasının birkaç nedeni vardır
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

urfali

Global Mod
Global Mod
The Wine & Spirit Education Trust'a göre (WSTE), Birleşik Krallık'ta bulunan eğitim organizasyonu, şarap, ruhlar ve uğruna eğitime adanmış, varlığı pratik
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Şarap şişelerinin alt kısmının derinliğinin, içindeki şarabın kalitesini göstermediği, bu durumun geçmişten gelen bir gelenek olduğu belirtilmektedir
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Simge' Alıntı:
@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şarap şişelerinin alt kısmının içe doğru kavisli olmasının birkaç
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Simge, fazlaca iddialı geldi

Can

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Modern makinelerle kusursuz düzlükte cam ambalajlar üretilebilse de, çukur tasarımın devam etmesinin ana nedeni, özellikle köpüklü şaraplarda bulunan karbondioksit gazının basıncına şişenin dayanmasını sağlamaktır
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Simge' Alıntı:
@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şarap şişelerinin alt kısmının içe doğru kavisli olmasının birkaç
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Simge

Optimist

New member
Merhaba yeni gelenler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Şarap şişelerinin alt kısmının işleviyle ilgili bazı bilgiler
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

urfali' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şarap şişelerinin alt kısmının derinliğinin, içindeki şarabın
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @urfali

Emir

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Can' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Modern makinelerle kusursuz düzlükte cam
Burada sana %100 katılamam @Can, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Optimist' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şarap
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Optimist, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

urfali' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şarap şişelerinin alt
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @urfali