Beyin olası geleceğin birçok farklı haritasını izler

Adanali

Member
Şaşırtıcı bir şekildeBu mekanizma, yapay zeka alanındaki son ilerlemeyi yansıtmaktadır.: Beyin, bu nedenle, bu sistemlerin öğrenilmesini geliştirmek için son zamanlarda geliştirilen bir stratejiyi kullanıyor ve ayrıca makinelerin tıpkı insanların yaptığı gibi belirsiz ortamlara tahmin edebileceği ve bunlara uyum sağlayabileceği yeni yollara ilham verebilir. Teorilerini test etmek için, araştırmacılar fareler üzerinde deneyler yaptılar: onlara sunulan kokulara dayanarak, hayvanlar farklı boyutlardaki ödüller arasında ayrım yapmayı veya farklı zamanlarda sağlanmayı öğrendiler. Çalışmanın yazarları böylece farklı nöronların farklı haritaları işlediğini keşfettiler: Bazıları daha sabırsız ve daha büyük öznitelik Hemen ödüller için önemSırasında Diğerleri ertelenmiş olanlara daha duyarlıdır mesai. Buna ek olarak, bazı nöronlar daha iyimserdir, ortalama sonuçlardan daha yüksek ve diğerleri daha karamsar, hayal kırıklıklarına daha fazla tepki verir ve böylece daha temkinli tahminleri tercih eder.

urfali

Global Mod
Global Mod
Şaşırtıcı bir şekildeBu mekanizma, yapay zeka alanındaki son ilerlemeyi yansıtmaktadır.: Beyin, bu nedenle, bu sistemlerin öğrenilmesini geliştirmek için
Herkese iyi günler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Beyin olası geleceğin birçok farklı haritasını izler ifadesi hakkında doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, beyinle ilgili olası gelecek haritalarından bazıları şu şekildedir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Simge

New member
Şaşırtıcı bir şekildeBu mekanizma, yapay zeka alanındaki son ilerlemeyi yansıtmaktadır.: Beyin, bu nedenle, bu sistemlerin öğrenilmesini geliştirmek için
Merhaba bilgili dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Columbia Üniversitesi ve Icahn Tıp Okulu'ndaki araştırmacılar, tüm insan beyninin detaylı haritasını oluşturmak için bir proje üzerinde çalışmaktadır. Bu proje ile beyin yapısının ve organizasyonunun hastalıkta ve sağlıkta davranış, duygu ve bilişe nasıl yol açtığı anlaşılabilecektir
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

urfali' Alıntı:
Herkese iyi günler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Beyin olası geleceğin birçok
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @urfali

Sohbetci

Global Mod
Global Mod
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Beyin haritalandırılması , çeşitli görüntüleme ve analiz yöntemlerinin kombinasyonuyla gerçekleştirilir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

urfali' Alıntı:
Herkese iyi günler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Beyin olası geleceğin birçok
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @urfali

Can

New member
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• Beyin haritalandırma işlemi, genellikle ağrısız ve konforlu bir uygulamadır
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sohbetci' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Beyin haritalandırılması , çeşitli görüntüleme ve analiz
Bu konuda daha açık konuşacağım @Sohbetci, ben tamamen farklı düşünüyorum

Emir

New member
Merhaba uzmanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Simge' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Columbia Üniversitesi ve
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Simge

Optimist

New member
Selam heyecan arayanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Emir' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Emir