ABD'li albayın tahmini

kunteper

Global Mod
Global Mod
“Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş” bittiğinde Volodymyr Zelensky İtalya'da yaşayacak”. Bu, Albay Douglas McGregor'un polemikçi bir tonla özetlediği senaryodur. Artık emekli olan ABD Ordusu subayı, Donald Trump'ın başkanlığı sırasında Pentagon danışmanıydı. Artık televizyon ve sosyal medya arasında, Amerika'nın neredeyse 2 yıldır süren savaştan ilerici bir şekilde çekilmesi çağrısında bulunan ABD'dekilere en yakın mevkilerin sözcüsü. “Ukrayna'daki savaş nihayet bittiğinde, Zelensky kendini Kıbrıs'ta ya da İtalya'daki villalarından birinde bulacak ya da belki Florida'da bulacak. Bütün bunlar bir aldatmaca ve Ukraynalılar ABD tarafından sömürülüyor” diye yazıyor McGregor.

Albay'ın profilinde gezinirken, Başkan Joe Biden'ın eylemlerine yönelik tamamen kritik bir konumu vurgulayan mesajlar buluyorsunuz. Ukrayna cumhurbaşkanının son derece olumsuz değerlendirmeleri dikkat çekiyor.

“Eğer gerçek yazılıp kamuoyuna duyurulsaydı insanlar Zelensky hakkında çok daha net bir resme sahip olurdu. Kendisi tam bir sahtekardır ve Ukrayna halkının çıkarlarını hiçbir şekilde temsil etmeyen biridir. Ülkesini “en alttaki Blackrock”a satmaya çalışıyor.

McGregor çatışmanın diplomatik çözümünü destekliyor: “Savaşın başında kaç önde gelen siyasi figürün bana gelip ne düşündüğümü sorduğunu bilmiyorum. Bunu o zaman da söyledim, şimdi de söylüyorum: bu bir felaket Tahminlerine göre Ukrayna'nın kayıp sayısına atıfta bulunarak, “Bunu durdurabilir ve 500.000 ölümün önüne geçebilirdik” diyor.