Trump-Musk, Total Clash. Donald'ın tehdidi Mister X'in 'Bombası'

kunteper

Global Mod
Global Mod
Donald Trump ve Elon Musk arasında toplam mola. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı ve Tycoon arasındaki idari, yönetim 5 ay boyunca pivot, suçlamalar, zehirler ve açık tehditler arasında paramparça. “Sözleşmelerini kestim, delisin. Çok hayal kırıklığına uğradım,” diyor Trump. “Yeni bir parti bulma zamanı”, dünyanın en zengin adamının “bombasını” serbest bırakan ve cumhurbaşkanını son yılların en tartışmalı ve dikenli vakalarından biriyle ilişkilendiren: “Trump'ın adı Epstein'ın dosyalarında, gerçek ortaya çıkacak”. Sanki bu yeterli değilmiş gibi, itiraz hipotezine “evet” diyor. Sert darbe ve yanıt, borsada da iz bırakıyor. Wall Street'te Tesla%14.26 verir. Trump Medya ve Teknoloji Grubu Corp.

Bir yasanın tüm hatası

Görünüşe göre Discort Pommel, Trump'ın Amerikan kamu hesaplarını yeniden tasarladığı ve vergi reformunu başlattığı 'büyük güzel bir eylem'. Başkan için, ortalama sınıf vergilerini kesecek bir epochal dönüm noktası. Musk'a göre, açığı şişirecek ve Doge, X, Tesla ve Space X'in 1 numarasının Ocak ayından bu yana rehberlik ettiği Hükümet Verimliliği Departmanı'nın çalışmasını sinirlendirecek bir iğrençlik.

“Elon'u her zaman sevdim, harika bir ilişkimiz vardı, hala sahip olacağımızı bilmiyorum,” diyor Trump (Video), Alman Şansölyesi Friedrich Merz ile Oval çalışmada gazetecilerin sorularını cevaplayarak. Musk için günlerce tweet'leriyle çekinir, yasayı eleştirir ve Senato'yu “onu öldürmeye” davet eder. “Elon tarafından çok hayal kırıklığına uğradım, ona çok yardım ettim. Henüz benim hakkımda yanlış bir şey söylemedi, eminim bu bir sonraki şey olacak, “diye ekliyor cumhurbaşkanı.

Bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce Musk, Oval Çalışmada bir basın toplantısı ile hükümetteki rolünden resmen izin aldı. Devam etmek için hedeflenen bir işbirliği vaadiyle Trump'a övgü: “Buraya bir ziyaretçi ve işbirlikçi olarak döneceğim”. “Gerçekten ayrılmıyor”, Trump'ın bu vesileyle “büyük bir yenilikçi” için saygın sözler kullanan utangaç.

Trump: “Elektrikli araçların satışını durdur ve delirdi”

Şimdi her şey değişti ve paçavralar uçuyor. Trump için Musk'un hoşnutsuzluğu kamu maliyesi ile bağlantılı değildir. “Elon öfkeli çünkü elektrikli araçların satışını koruyan görevi ortadan kaldırdık. Elon bunu başlangıçtan itibaren biliyordu, işler başlangıçtan itibaren ve hiçbir şey değişmedi. Onu rahatsız ettiğini biliyorum. Sadece delirdi!

Buna ek olarak, Musk “NASA'nın dümeninde bir kişi istedi, onun doğru kişi olmadığını düşündüm, tam bir Demokrat. Kızgın olduğunu anlıyorum, burada uzun bir zamandı ve çok mutluydu. O ve ben harika bir ilişkimiz vardı, hala sahip olacağımızı bilmiyorum“.

Musk'un dönüm noktası, cumhurbaşkanı kabul ediyor, bir sürpriz. “Burada benim hakkımda muhteşem şeyler söyledi, 'Trump'ın her şeye haklıydı' yazmasıyla şapkayı giydi ve ben büyük güzel fatura üzerindeyim. Elon beni destekledi, Pennsylvania'da benim için kampanya yürütme kampanyası,” diyor. Musk, özellikle bir anahtar olan Pennsylvania'da geçirdi (ve geçirdi). “Bir çığ oylarım vardı, sanırım aynı şeyi kazanırdım …”diyor Trump, eski müttefikin rolünü küçülterek.

“Çok hayal kırıklığına uğradım çünkü Elon, bu yasanın arkasında her şeyi biliyordu. Bu yasa hakkında her şeyi biliyordu ve gitene kadar herhangi bir sorunu yoktu. Benimle değil, yasadan kötü konuşmadı. Sanırım burası onu özlüyor … Birçok insana olur, gidip düşmanlaşırlar. Ne olduğunu bilmiyorum …Diyerek şöyle devam etti: “Sonuç olarak. Başkan, sosyal ağına, gerçeğe, çok belirsiz bir tehditle bir not veriyor.” Bütçemizde, milyarlarca ve milyarlarca dolarımızda para biriktirmenin en kolay yolu hükümet sübvansiyonlarını ve Elon sözleşmelerini azaltmaktır. Biden'in bunu yapmadığını her zaman şaşırttı! “Uyarı.

Musk karşı saldırıya, 'Epstein Bombası' ve yeni bir parti fikri

Trump darbeyi batırırsa, Musk X üzerinde çekilmeye devam eder. “Bombayı serbest bırakma zamanı. Donald Trump 'Epstein Dosyalarında'halka açıklanmamalarının gerçek nedeni budur. İyi günler Donald J Trump. Bunu gelecek için işaretleyin, gerçek ortaya çıkacak, “diye yazıyor, hapishanede intihar eden, küçük cinsel trafikle suçlanan bir intihar finansörü Jeffrey Epstein figürüne atıfta bulunuyor.

Görevler artık sayılmıyor, bugün cumhurbaşkanının, odada zaten onaylanmış yasa felsefesi ile net bir tezat oluşturan cumhurbaşkanının eski beyanları. “Bugün bu adam nerede?”, Musk harikalar, cumhurbaşkanının elektrikli araçlar sorunu ile ilgili sözlerini “yalan söylüyor” ve Trumpian görevleri nedeniyle 2025'in ikinci yarısında durgunluk sağlıyor.

Amerika'da gerçekten ortada% 80'ini temsil eden yeni bir siyasi parti yaratmanın zamanı geldi mi?

– Elon Musk (@Elonmusk) 5 Haziran 2025

Bir mesaj ve bir meme arasında, başkanlığa doğru seri silli silli başlayın: “Ben olmadan Trump seçimleri kaybedecekti”. “Bu tür içtenlik”, Trump'ın seçim kampanyası için 250 milyon doların üzerinde harcayan Musk'ı da ekliyor.

Borç, Cumhuriyetçilerin Kongrede kazanmasını sağlamak için taahhüdünün nasıl belirleyici olduğunu vurgulamıyor. O olmadan, “Demokratlar odayı kontrol edeceklerdi ve Cumhuriyetçiler Senato'da 51 ila 49 avantajı olacaktı”. Yani, en azını söylemek için iddialı bir proje öneren anket: “Amerika'da gerçekten% 80'i temsil eden yeni bir siyasi parti yaratmanın zamanı geldi mi?” Karar? Kullanıcıların% 80'i için cevap evet. Trump bilgilendirildi.

Ayrıca oku