Trump Boccia Boccia Musk'un üçüncü partisi, Bay X'deki tokat

kunteper

Global Mod
Global Mod
Donald Trump bugün Washington'da beklenen İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile tanışmaya hazırlanıyorMektupları görevler hakkında kol güreşindeki ticari ortaklara göndermek ve Teksas'a korkunç bir selden vurulan yolculuğu planlamak üzeredir. Bütün bunlarda, Snobba Elon Musk siyasi bir versiyonda: “Üçüncü tarafın yaratmak saçma”.

“Gazze için anlaşmaya yakın”

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı, Washington için hafta sonunu geçirdiği New Jersey'den başlamadan önce gazetecilerin sorularını cevaplıyor. Haftanın gündemi Netanyahu'nun Beyaz Saray'a gelişiyle açılıyor.

“İsrail ile birçok şey üzerinde çalışıyoruz, bunlardan biri İran ile kalıcı bir anlaşma. Saldırımız” Tahran'ın nükleer sistemini yok etti. “Tekrar başka bir yerde başlamalılar. Sanırım Gazze için bir anlaşmaya yakınızBu hafta oraya gidebiliriz. Hamas ile anlaşmaya varmak için iyi olasılıklar var. Başkan, bazı rehinelerin “önümüzdeki hafta yayınlanabileceğini söylüyor.

Görevler, Strateji: Mektupların ve Anlaşmaların Karışımı

Bölüm Görevleri: Trump yönetimi, hiçbir anlaşma yoksa 1 Ağustos'tan başlayarak Nisan ayında gösterilen orijinal oranların başlatılmasını önermektedir. 3 ay önce düzenlenen görevlerin dondurulması 9 Temmuz'da sona eriyor. Trump, çeşitli ülkelere resmi iletişim göndermeye hazırlanıyor, ancak kısa süre içinde birkaç anlayışa ulaşma olasılığına güveniyor: “Mektup ve anlaşmaların bir kombinasyonumuz olacak. Yaklaşık 15 mektup gönderilecek, Pazartesi günü, bazı Salı günü Çarşamba gönderilecek. Anlaşmalarımız da olacak, iki şey arasında bir kombinasyon olacak”, tekrarlar.

Cuma Teksas ziyareti

Amerika Birleşik Devletleri, Teksas'a çarpan onlarca sel kurbanını ağlıyor. Guadalupe Nehri bir yaz alanını süpürdü, düzinelerce kız dağınıkken ölü sayısı 80'e ulaştı.

Trump, trajedinin federal meteoroloji hizmetindeki kesintilerle bağlantılı olduğunu reddediyor. “Cuma muhtemelen Teksas'a gideceğim. 100 yılda bir meydana gelen bir felaket.

Musk üçüncü tarafı mı yaratıyor? “Saçma”

Sonunda, Amerika'da üçüncü bir taraf yaratmayı amaçlayan eski müttefik olan Elon Musk hakkında bir şaka. Cumhurbaşkanı, “Üçüncü bir taraf yaratmak saçma. Cumhuriyetçi Parti ile büyük bir başarı elde ediyoruz, Demokratlar kendilerini kaybetti, ancak bu her zaman iki partiye dayanan bir sistem oldu. Üçüncü bir üçüncü yaratmak sadece karışıklık yaratıyor, bu iki parti için oluşturulan bir sistem. Üçüncü taraf hiç çalışmadı, eğlenebilir, ancak gülünç” diyor.

“Ukrayna'ya yardım ediyorum”

ABD'nin neden Ukrayna'ya İsrail'e gösterilen aynı taahhüdüyle yardım etmediğini soranlara cevap verin: “Ukrayna'ya çok yardım ediyorum, savaş asla başlamak zorunda kalmazdı. Başkan Zelensky öngördüğüm gibi çok sert vuruldu. Putin ile telefon görüşmesi tarafından çok hayal kırıklığına uğradım. “US 2020” seçimleri yapılmasaydı, savaş orada olmazdı “.

Ayrıca oku