“Birlikte bilişsel bir test yapalım mı?”

kunteper

Global Mod
Global Mod
ABD Başkanı Joe Biden'ın dünkü basın toplantısında “Felaket değildi”, “Onun için her şey bitmedi”. Eski ABD Başkanı Donald Trump, Biden'ın Washington'daki NATO zirvesinde gaflar ve hatalarla dolu basın toplantısı hakkında şu yorumu yaptı: “Dün gece harika değildi. Bana başkan yardımcısı dedi ve bu arada bunu alaycı bir şekilde yapmadı. Alaycı bir şekilde yapsaydı harika olurdu ama alaycı bir şekilde yapmadı,” dedi Trump. Biden, “Birkaç hata daha yaptı. Ama tam bir felaket değildi.Trump, “The Clay Travis and Buck Sexton Show”a yaptığı açıklamada, “Bu onun için bir son değil, çünkü delegeleri kontrol ettiğinizde, asla bir son olmaz,” diye ekledi.

Teklif

Eski ABD Başkanı Donald Trump, şu anki Beyaz Saray kiracısı Joe Biden'a şunu önerdi: onunla birlikte bilişsel testlerden geçin“Bilişsel olarak harikayım, mükemmelim, test edildim. Rutin olarak test ediliyorum,” dedi Trump. “Az önce fiziksel bir muayeneden geçtim ve mükemmel çıktım. Sonuçları yakında açıklayacağız,” dedi Trump “The Clay Travis and Buck Sexton Show”da.

Trump: “Gelecek hafta aday arkadaşımı açıklayacağım”

Eski ABD Başkanı Donald Trump, gelecek hafta Kasım ayında yapılacak seçimlerde başkan yardımcısı adayını açıklayacağını duyurdu. Trump, 'The Clay Travis & Buck Sexton Show'da “Bunu kongre sırasında veya kongreden hemen önce, mesela Pazartesi günü yapmayı çok isterim. Aslında bunu Salı veya Çarşamba günü yapmayı çok isterim,” dedi. Trump'ın aday arkadaşları arasında Florida'dan Cumhuriyetçi Senatörler Marco Rubio ve Ohio'dan JD Vance ve Kuzey Dakota'dan Cumhuriyetçi Vali Doug Burgum da yer aldı. Ayrıca Senatör Tim Scott'ı da “harika” olarak adlandırdı.