“Amerika için ayağa kalktım. Biden bizi dünya savaşına sürükleyecek”

kunteper

Global Mod
Global Mod
vaka yokBütün hukukçular öyle diyor. İddianame çok komik. Amerika’da böyle bir şey hiç aklıma gelmemişti, olabileceğini düşünmemiştim. İşlediğim tek suç korkusuzca vatanımızı savunmak. onu yok etmek isteyenler tarafından. Şimdi ülkemiz cehenneme gidiyor.” Donald TrumpFlorida’daki Mar-a-Lago’daki konutundan New York’taki iddianameden birkaç saat sonra bir konuşma yapıyor: Manhattan savcısının mali tabloları tahrif etmek ve gelişmekte olanlarla ilgili 34 suçlamayı resmileştirdiği duruşmanın ardından eski cumhurbaşkanı söz alıyor. 2016 seçimlerinden önce kampanyaya zarar verebilecek bilgileri ortadan kaldırmak için ödemeler içeren bir plan.

Ayrıca oku

“Savcı saçma sapan bir iddianame hazırlamış, herkes öyle diyor. Suçlu, büyük jüriyle ilgili yığınla bilgiyi sızdıran savcıdır” geçen hafta iddianamede lehte karar veren “Savcı hiç olmazsa istifa etsin.”

Trump, destekçilerinden oluşan bir seyirci kitlesinin önünde yaklaşık yarım saat konuştu, kınadı “Seçim sürecine benzeri görülmemiş bir müdahale” ve ona saldırır “Savcı Alvin Bragg, George Soros tarafından desteklenen bir aşırı solcu: Başkan Trump’ı alacağına dair kampanya yürüttü. Benim hakkımda hiçbir şey bilmeden bu konuda kampanya yürüttü. Böyle bir durumun olmadığını, eğitim almaması gerektiğini herkes görüyor, tamamen yanlı demokratlar bile söylüyor. Bu ülkemize bir hakaret, çok saçma: dünya bize gülüyor.”

Eski cumhurbaşkanı, dolandırıcılık iddiasıyla lekelenen 2020 seçimlerine yapılan atıflardan FBI tarafından evinde tutulan belgelere el konulmasına kadar uzanıyor. ‘Stormy Daniels davası’ ile görevli New York Yüksek Mahkemesi yargıcı Juan Merchan’a yöneltilen suçlamalar hiç bitmiyor: “Artık Trump’tan nefret eden bir yargıcımız var, eşi de Trump’tan nefret ediyor. ” başkan yardımcısı ” Kamala Harris”.

Konuşmasının altını çizdiği bir başka pasajda ise “Başkan olarak belgelerin gizliliğini kaldırma hakkım var. Biden bunu başkan yardımcısı olarak hakkı olmadan yaptı. Senatörken belgeleri aldı, buna izin verilmiyor” diyor. mevcut cumhurbaşkanlığıyla bağlantılı olumsuz tablo: “Ekonomi darmadağın, enflasyon kontrolden çıktı. Çin Rusya’ya katıldı, Suudi Arabistan İran’ın yanında. Rusya, İran ve Kuzey Kore uğursuz bir koalisyon kurdu: Keşke ben olsaydım” başkan bu asla olmayacaktı Rusya Ukrayna’ya saldırdı, ben başkan olsaydım olmazdı Biden yönetimi sırasında üçüncü bir dünya savaşına yol açabilecek nükleer silah kullanma tehdidi var nükleer: biz değiliz çok uzakta, ister inan ister inanma”. “Biz düşüşte olan bir ülkeyiz ve şimdi bu çılgın solcular seçim sürecine müdahale etmek istiyor: Bunun olmasına izin veremeyiz. Amerika’yı yeniden büyük yapacağımızdan hiç şüphem yok.”