“İlk şey Önümüzdeki yıllarda 300.000 STEM’e ihtiyaç var, mühendisler ve teknik elemanlarKökleri uzak bir söylem, o zaman mevcut sözleşmelerle devam etmek mümkün değil, başka bir model soruyorum: Biri iyiyse devam ediyor ve sabit borcu olsa bile banka ona ipotek veriyor. vadeli sözleşme”, kısaca “Gençlere neden yatırım yapmak istemiyoruz anlamıyorum”.Leonardo’nun CEO’su Roberto Cingolanietkinlikte konuşuyor’İtalya, Avrupa, AkdenizMarco Minniti başkanlığındaki MedOr Vakfı tarafından bu öğleden sonra Roma’da tanıtılan ‘ ‘ Leonardo tarafından başlatıldı.
Ülke seçimlerinde, İtalya’nın kalkınmasında ve aynı zamanda iş dünyasının tercihlerinde “miyopi vardı” çünkü “çabayı kurtarmaya çalıştık” – bilgisayarlarımızı kaybettik, nükleer enerjiyi ortadan kaldırdık ve bazıları inşa ediyor Bugün bu alanlarda ekonomik gelişme – ileriye nasıl bakılacağını bilmeden, bunun yerine “sağlam köşede bir vizyona ihtiyacımız var” ve “Provokasyon yapmak istiyorum: geleceğin bir bakanlığına ihtiyaç duyulacaktı “, diye ekledi Cingolani.
Ülke seçimlerinde, İtalya’nın kalkınmasında ve aynı zamanda iş dünyasının tercihlerinde “miyopi vardı” çünkü “çabayı kurtarmaya çalıştık” – bilgisayarlarımızı kaybettik, nükleer enerjiyi ortadan kaldırdık ve bazıları inşa ediyor Bugün bu alanlarda ekonomik gelişme – ileriye nasıl bakılacağını bilmeden, bunun yerine “sağlam köşede bir vizyona ihtiyacımız var” ve “Provokasyon yapmak istiyorum: geleceğin bir bakanlığına ihtiyaç duyulacaktı “, diye ekledi Cingolani.